Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Odpálím tu bombu! vyhrožoval hostům ve sklípku. Ukrývat ji měl v batohu na zádech

Krimi

23.7.2014

Autor: mb

Paniku a strach o život mezi hosty sklípku ve Slatinicích vzbudil v pondělí v noci třiatřicetiletý muž. Ve sklípku se mu asi ani trochu nelíbilo. Asi patnáctce hostů tu vyhrožoval odpálením bomby. Plané vyhrožování, nebo děsivá skutečnost? Plný batoh na zádech vzbuzoval nemalé obavy.

O patřičný rozruch v lázeňských Slatinicích se v pondělí v noci postaral třiatřicetiletý muž z Prostějova. V tamním sklípku vyhrožoval hostům odpálením bomby. Prý ji ukrývá v plátěném batohu na zádech.
"Vzhledem ke skutečnosti, že se batoh jevil jako plný, obsluha přivolala policejní hlídku. Z důvodů prověření jeho slov, byl na místo přivolán také policejní pyrotechnik a byla provedena evakuace přítomných hostů. Policisté prohledali prostory a batoh podezřelého, ve kterém nalezli pouze jeho osobní věci,“ okomentovala případ Marie Štrbáková, policejní mluvčí.
Celá záležitost by byla o něco málo pochopitelnější, kdyby byl muž opilý nebo pod vlivem jiných omamných látek. Podle policie však muž odběr biologického materiálu odmítl, navíc opilý nebyl. "Policisté Pohotovostního a eskortního oddělení muže namístě zadrželi a odvezli na policejní služebnu, kde strávil noc v policejní cele. Nyní mu za vyhrožování a šíření poplašné zprávy hrozí v případě odsouzení až dva roky za mřížemi,“ doplnila ještě Štrbáková.

mb

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941