Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 8.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Okresní hospodářská komora Olomouc se přestěhovala. Má i nový web

Zprávy z regionu

10.4.2017

Autor: red

Je to přesně týden, co Okresní hospodářská komora změnila své sídlo. Po patnácti letech se kanceláře přestěhovaly z Opletalovy ulice do budovy BEA Centra Olomouc na třídě Kosmonautů. Komora současně představuje nové responsivní webové stránky.

Foto: Archiv OHK

Okresní hospodářská komora Olomouc (OHK Olomouc) nyní sídlí v moderních prostorách, které jsou dobře dopravně dostupné a s odpovídající parkovací kapacitou v bezprostřední blízkosti, což byl jeden z hlavních motivů stěhování. "Víte, samozřejmě bylo hezké dívat se z okna původní kanceláře přímo na orloj a radnici, nicméně nelze žít jen z nostalgie. Chceme být blíže našim členům. Naprostá většina klientů k nám jezdí autem. V tomto ohledu byla poloha původního sídla již zcela nevhodná. Sám jsem zažíval dlouhé minuty kroužení po okolí, než jsem našel parkovací místo. A když jedete něco zařídit a parkování zabere více času než samotné vyřizování, je to špatně. Současně musím přiznat, že interiér původních prostor již neodpovídal standardům 21. století," uvedl ředitel OHK Olomouc Radim Kašpar.

Nové sídlo je nyní dobře viditelné z frekventované tř. Kosmonautů, což bezesporu přispěje k lepší propagaci a zapadá to do komplexní strategie činnosti úřadu. V neposlední řadě je výhodou množství nejrůznějších kongresových salonků a sálů v budově BEA Centra Olomouc vhodných pro vzdělávací akce komory a setkávání podnikatelů a zástupců firem. Nabízí se také možná spolupráce se studenty a pedagogy Moravské vysoké školy Olomouc. Komora současně nabízí služby Czech Pointu – bez čekání a front, což je pro subjekty v blízkém okolí milou novinkou.

OHK Olomouc ve stejný den spustila také zkušební verzi nových webových stránek. "Starý web byl obsahově dobrý, ale po úpravě našeho grafického manuálu jsme chtěli mít i svěží, moderní, a především responsivní web. Dnes přistupuje velká část uživatelů na web přes mobilní telefony či tablety a v tomto ohledu je nutné, aby se web uměl vzhledově přizpůsobovat," dodal Radim Kašpar. Přes web se půjde přímo hlásit na akce komory. Nyní běží měsíční zkušební provoz, ve kterém se ještě budou upravovat texty a doplňovat obsah – například popisy v sekci členové. Web naleznete na adrese www.hkol.cz

red

Reklama

ÚVT internet s.r.o. (partnerská pobočka NejPřipojení)

Katalog firem » Služby » Internet provider

Připojení k internetu nejen v Olomouci, ale na celém území ČR. Díky velkému výběru z více druhů IPTV platforem si televizní obsah nastavíte zcela podle svých potřeb.