Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 16.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Beerfest? Podle bláta spíš Woodstock. Dnes jde do finále

Zprávy z regionu

15.5.2010

Autor: jap

Těžko se hledají přirovnání, slovo Woodstock však včera znělo často. Podobně jako dávný prafestival, i Beerfest se koupe v blátě, nikomu to však nevadí a hnědá břečka zvlášť mladé docela baví. Dnes si ji užijete naposledy, Beerfest končí.

Co se bude odpoledne dít, bylo dlouho nejasné. Pršelo a z včerejšího močálu se stávala aréna pro bahenní zápasy. Počasí se však přece jen trochu umoudřilo a pořadatelé nasadili těžkou techniku. Areál se plnil pomalu, dorazila však spousta velmi mladých hudebních fanoušků. Když se o půl čtvrté objevili na pódiu Charlie Straight, bylo jasné, na koho přišli.
Zcela jiný šálek nabídli v pět hodin Flereti, kteří s sebou po letech do Olomouce dovezli i Jarmilu Šulákovou. Ta doslova zářila a publikum s ní nadšeně zpívalo lidovky a nechtělo valašskou královnu nechat opustit pódium.

V sedm hodin už byl areál slušně zaplněn. Xindl X toho dokázal využít. Jeho slovní hříčky, napasované do chytlavých melodií zaujaly i diváky doposud fenoménem X nedotčené. Pozvat ho byl určitě dobrý tah, stejně jako uzavřít páteční večer skupinou Kryštof. Bláto nebahno, areál se zaplnil a Richard Krajčo se svou partou našili do diváků během hodiny silnou energetickou dávku. Noc je mladá, jako by chtěli vzkázat. A tak se po udeření policejní hodiny začaly skupinky zablácených účastníků ploužit městem za další zábavou.

Dnešní den nenabídne pouze muziku. Už od deváté hodiny ranní je na programu sběratelská pivní burza. Hrát se začně o půl jedné, kdy se představí olomoučtí No Distance Paradise. Ve čtvrt na tři je vystřídají The Again. Patnáct minut před čtvrtou nastoupí se svou kapelou zpěvačka Tereza Černochová, od šesti zahrají No Name. Beerfest pak v osm hodin uzavřou hity vpravdě pivní. Skupinu Kabát sice zastoupí její revival, přesto jistě zazní všechny hlavní pecky od Pohody až po Láďu. A pak už jen udělat z močálu opět dostihové závodiště...

jap

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip