Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Opilec za volantem nezvládl zatáčku a vrazil do stromu, spolujezdec je těžce zraněn

Krimi

25.8.2014

Autor: mrt

K vážné nehodě došlo v noci na dnešek v Hrubé Vodě. Dvacetiletý řidič nezvládl svého Renaulta a v zatáčce to napral přímo do stromu. Bouračku odnesl hlavně spolujezdec, který byl s těžkým zraněním převezen do nemocnice. Mladíkovi hrozí vězení.

Nehoda se stala v neděli v devět hodin večer v Hrubé Vodě. "Řidič vozidla značky Renault Megane ve věku dvacet let při průjezdu levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil jízdu svým schopnostem a vyjel mimo komunikaci. Vozidlo poté narazilo do stromu. Řidič byl zraněn lehce, jeho třiatřicetiletý se ale zranil těžce. Při orientační dechové zkoušce nadýchal řidič 1,60 promile alkoholu. Škoda byla vyčíslena na dvacet tisíc korun. Z jakého protiprávního jednání bude řidič podezřelý, kriminalisté upřesní během dne. Příčiny a okolnosti nehody zůstávají stále předmětem dalšího policejního prověřování," sdělila k případu mluvčí policie Marie Štrbáková.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip