Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Opilý nájemník vyhodil z okna hoteláku televizor. Těsně minul zahrádku restaurace

Krimi

1.9.2014

Autor: mrt

Až na dva roky se může podívat třiadvacetiletý muž, který v současné době obývá pokoj v pátém patře olomouckého hotelového domu. Právě z této výšky na mol opilý nájemník vyhodil televizor. Patnáctikilový přistroj dopadl na plátěnou střechu restaurační zahrádky, od které se naštěstí odrazil a dopadl těsně vedle stolu.

O svém velkém štěstí může přemýšlet třiadvacetiletý obyvatel hotelového domu. V pátek před sedmou hodinou večer ho v silné opilosti popadl amok a odnesl to televizor, který bez milosti vyhodil oknem z pátého patra."Přístroj dopadl na konstrukci plátěné markýzy, pod kterou u stolu sedělo v daný moment šest dospělých osob a dvě děti. Od konstrukce se odrazil a spadl vedle stolu. Při incidentu nebyl nikdo zraněn," popsal případ mluvčí policie Josef Bednařík. Mladík byl podle něj zadržen a vzhledem k úředně ověřené opilosti ve výši 2,6 promile, po zásluze přemístěn na záchytku. Soud může jeho skutek odměnit až dvouletým žalářem.

mrt

Reklama

AUTOSKLA - TRADE s.r.o.

Katalog firem » Auto - moto » Autoskla

- Prodej skel - Montáže skel - Opravy skel - Mobilní montáže - Kódování skel VIN - Tónování skel - Bezplatná výměna skel - Střešní okna - Autoskla - Ceník autoskel - ...