Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 7.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Opilý řidič ujížděl policii, po nárazu do stromu zemřeli dva lidé

Krimi

21.3.2015

Autor: barsi

Dva lidé ve věku dvaceti let zemřeli při noční honičce s policií. Policisté si při své hlídkové činnosti všimli rychle projíždějícího auta. Proto se za vozidlem vydali a snažili se za pomocí výstražného světelného zařízení řidiče vozidla přimět k zastavení. Ten však nereagoval a naopak zrychlil. Vozidlo vyjelo ze silnice a narazilo do stromu, kde se pak také převrátilo a zůstalo v příkopu. Dva spolupasažéři na místě zemřeli.

Dnes kolem jedné hodiny ranní došlo k tragické dopravní nehodě za obcí Velká Bystřice ve směru jízdy na obec Bukovany. "Policisté obvodního oddělení si při provádění hlídkové činnosti na Zámeckém náměstí ve Velké Bystřici všimli rychle projíždějícího vozidla značky Audi, které jelo od ulice ČSA na obec Droždín. Proto se za vozidlem vydali a snažili se za pomocí výstražného světelného zařízení řidiče vozidla přimět k zastavení. Ten však nereagoval a naopak zrychlil. Vozidlo asi tři sta metrů za obcí vyjelo ze silnice a narazilo do stromu, kde se pak také převrátilo a zůstalo v příkopu," popsala policejní mluvčí Marie Štrbáková  Ve vozidle byly tři osoby, dvě z nich zůstaly po nehodě zaklíněné. Řidič vozidla vystoupil. "Přestože policisté prováděli u zaklíněných osob první pomoc až do příjezdu zdravotníků, dva muži ve věku dvaceti let podlehli svým zraněním již na místě nehody," prozradila policejní mluvčí. Dvacetiletý řidič se podrobil orientační dechové zkoušce, při které nadýchal 0,89 promile alkoholu v dechu. "Příčiny a okolnosti této tragické události budou předmětem dalšího policejního vyšetřování," dodala Štrbáková.

barsi

Reklama

Golf Resort Olomouc

Katalog firem » Sport

Hotel se nachází v podhůří Oderských vrchů, obklopen krásnou přírodou. Je součástí golfového komplexu, sestávajícího z Mistrovského 18 jamkového hřiště, tréninkového 9 jamkového ...