Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Oprava obchvatu je noční můrou, Olomouc zažívá dopravní kolaps

Zprávy z regionu

14.10.2014

Autor: mrt

Projet městem ve špičce je v těchto dnech opravdový zážitek. Kvůli uzavírce na Velkomoravské a Lipenské se úzké objízdné trasy neustále ucpávají a kolony tak můžete potkat, ať se vydáte kamkoliv. Noční můra jen tak nezmizí, vnitřní obchvat bude otevřen až na začátku listopadu.

Je to peklo, shodují se řidiči, snažící se v těchto dnech dostat kamkoliv. Kolony totiž stojí ve směru od Brna, ucpaná je třída Svobody k Tržnici, nejinak vypadá situace kolem Rooseveltovy ulice. Podobná situace je pak kolem další uzavírky v okolí Lipenské.,
"Už v neděli večer jsme se vůbec nemohli dostat do města. Cesta, která normálně trvá deset minut, zabere teď půl hodiny. Jsem z toho zhnusená," svěřila se Olomoučanka Jana Kyselá.

ŘSD během v dotčených úsecích mění povrch vozovky. Na Velkomoravské má být navíc vůbec poprvé v Olomouci použit takzvaný tichý asfalt, který výrazně snižuje hlučnost. To ocení zejména obyvatelé této lokality. Uzavírka ale potrvá až do 4. listopadu. A do té doby je lepší využít raději prostředků hromadné dopravy a auto nechat doma. A pokud už autem musíte, buďte ostražití. V kolonách už od neděle došlo k několika dopravním nehodám. Jak vypadá aktuální situace můžete sledovat živě na na našich stránkách prostřednictvím webkamer.

mrt

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz