Reklama

Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav, venku je 18 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Oprava poloviny mostu na Velkomoravské ulici končí. Další uzavírka nás čeká v únoru

Zprávy z regionu

17.11.2016

Autor: Zuzana Doleželová

Dopravní omezení na Velkomoravské ulici končí. Polovina mostu, která se rekonstruovala od 18. července letošního roku, je průjezdná. Původně Ředitelství silnic a dálnic plánovalo uzavírku ve směru na Lipník až do 30. listopadu, stavební práce se ale zvládly dříve.

Most na Velkomoravské ulici už je průjezdný v obou směrech. Most na Velkomoravské ulici už je průjezdný v obou směrech. Foto: Zuzana Doleželová

Během uzavírky nebylo možné odbočit vlevo ve směru od Mohelnice na Švýcarské nábřeží. Auta tak musela jezdit ulicí Holickou a Wittgensteinovou, zásobovací vozidla se mohla otočit přes ulici Babíčkovu zpět na Velkomoravskou a odtud odbočit vpravo na Švýcarské nábřeží. Již 16. listopadu byla cesta průjezdná v jednom pruhu, od 17. listopadu se dá projet oběma pruhy.

Zejména v ranních hodinách, kdy lidé z okolí mířili do Olomouce za prací, se tu tvořily kolony. Ty komplikovaly dopravu i v odpolední špičce. A to teď končí. Ne však na dlouho. Ředitelství silnic a dálnic již plánuje uzavírku druhé poloviny mostu. Ta by měla proběhnout od 27. února 2017 do 30. června 2017.

Zuzana Doleželová

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip