Reklama

Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav, venku je 13.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Opravy železničních přejezdů v Řepčíně uzavřou silnice, autobusy pojedou jinak

Zprávy z regionu

27.5.2012

Autor: roc

Od zítřka až do pátku 1. června se uskuteční opravy železničních přejezdů v olomouckých ulicích Svatoplukova a Řepčínská. Ty budou v těchto místech úplně uzavřeny pro veškerý provoz včetně autobusů městské hromadné dopravy. Uzavírky budou stejně jako stavební práce probíhat ve dvou etapách.

V první etapě od pondělí do čtvrtka se bude opravovat železničního přejezd ve Svatoplukově ulici. "Autobusové linky číslo 10, 12 a 20 budou v úseku mezi zastávkami Gymnázium Hejčín a MŽ, starý závod vedeny po objízdné trase ulicemi Tomkova, Horní Hejčínská a Řepčínská, kde se napojí na své trasy. Linkami 10 a 20 nebude v obou směrech obsluhována zastávka Řepčín, Svatoplukova a bude nahrazena zastávkou Řepčín, škola. Linkou 12 nebudou v obou směrech obsluhovány zastávky Na Trati a Řepčín, Svatoplukova a budou nahrazeny zastávkami Tomkova a Řepčín, škola," popsala změny během první etapy mluvčí olomouckého dopravního podniku Magdaléna Kopřivová.
Ve druhé etapě dojde 1. června od 7 do 17 hodin k opravě železničního přejezdu v Řepčínské ulici. "Autobusová linka číslo 10 bude ze zastávky Řepčín, Svatoplukova směr MŽ, nový závod vedena na zastávku Řepčín, škola, kde bude ukončena. Zpět bude vedena ze zastávky Řepčín, škola po objízdné trase ulicemi Řepčínská, Horní Hejčínská, Tomkova a Na Šibeníku, kde se napojí na stávající trasu. Autobusy nebudou v obou směrech zastavovat na zastávkách MŽ, nový závod, MŽ, starý závod a Řepčín, Svatoplukova. Nahradí je zastávka Řepčín, škola," uvedla Kopřivová s tím, že poslední páteční spoje vedené ve své trase budou ty s odjezdy ze zastávky Civilní obrana v 6:15 a ze zastávky MŽ, nový závod v 6:52 hodin.
Autobusy číslo 12 pojedou ze zastávky Erenburgova po objízdné trase ulicemi Erenburgova, Tomkova, Horní Hejčínská, Řepčínská, kde budou odstaveny na zastávce Řepčín, škola. "Zpět budou vedeny ze zastávky Řepčín, škola na zastávku Řepčín, Svatoplukova, kde se napojí na stávající trasu. Linkou nebudou v obou směrech obsluhovány zastávky MŽ, nový závod, MŽ, starý závod, Řepčín, Svatoplukova a Na Trati," dodala mluvčí dopravního podniku s tím, že poslední spoje vedené ve své trase budou autobusy s odjezdy ze zastávky Hlavní nádraží v 6:24 a ze zastávky MŽ, nový závod v 6:52 hodin.
Autobusové linky 18 a 20 budou v úseku mezi zastávkami Řepčín, škola a Horka obousměrně vedeny po objízdné trase přes Křelov. Linkami nebudou v obou směrech obsluhovány zastávky Poděbrady a Horka, U Přejezdu. "V důsledku objízdné trasy může na linkách docházet ke zpoždění," upozornila Kopřivová.

roc

Reklama

ONYX engineering, spol. s r.o.

Katalog firem » Služby » Webdesign

- poskytujeme vysokorychlostní bezdrátový internet - optické připojení k internetu - komplexní hlasové služby (IP telefony, ústředny) - IP TV - digitální televize - budujeme a spravuje...