Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pátý majáles Univerzity Palackého ve znamení pětek vypukne 5.5. 2015

Zprávy z regionu

31.3.2015

Autor: Barbora Sísová

Jaro je opět tady, což znamená jediné – Už brzy vypukne také tradiční olomoucký majáles. Studenti letošní pátý ročník oslaví ve velkém, slavit budou celých pět dnů a pět nocí, a to od 4. do 8. května. I letos bude plný zábavy, kvalitní hudby i nejrůznějších sportovních aktivit i adrenalinu. Těšit se můžete například na kapelu Mucha nebo Xaviera Baumaxu.

Jelikož znovuzrozený majáles letos oslaví půlkulatiny, jsou letošní oslavy připraveny ve velkém. "Program pro vás připravujeme na celý první květnový týden, hlavním dnem oslav přitom bude úterý 5. 5. A protože těch pětek se k letošnímu majálesu váže více, jsou pětky i námětem pro vaše kostýmy do průvodu," uvedl hlavní organizátor Olomouckého majálesu Ondřej Martínek. I letošní ročník bude plný zábavy, kvalitní hudby, sportovních aktivit i příležitostí k získání nových přátelství. "Máme už potvrzených také pět kapel. Pokud vše dobře dopadne, můžete se těšit například na Xaviera Baumaxu, na anglickou kapelu The Feud, Poletíme?, Muchu, či Waltera Schnitzelssona ze Slovenska," upřesňuje Martínek.

Letos se vám na Majálesu budou snažit nabídnout také něco kvalitního k ukojení vašich gastrochutí. Těšit se tak můžete na stánky s občerstvením od Špagetárny, Bistré krávy, Kofi-Kofi a dalších místních poctivých podniků. Nové informace o akci najdete zde.

Barbora Sísovásisova@nejlepsi-adresa.cz

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip