Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 10.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Peníze zlákaly strážného, z trezoru sebral půl milionu a zmizel

Krimi

30.10.2014

Autor: mrt

“Omlouvám se, průšvih. Běž se podívat do trezoru a zavolej policii.” Tato sms je poslední stopou, která vede k šestadvacetiletému Pavlu Zapletalovi, který ještě včera pracoval jako ostraha herny Manhattan v Riegrově ulici. Když adresátka zprávy otevřela trezor, zjistila, že je zcela prázdný. A po Zapletalovi, který ho nespíš vybral, se slehla zem.

Pět set dvacet tisíc korun. Pořádná suma peněz v noci na dnešek změnila majitele. Původně ležela v trezoru herny Manhattan. Před půlnocí ale vzal klíče od něj šestadvacetiletý strážný Pavel Zapletal. “Pod záminkou, že si jde pro svůj mobilní telefon, odešel do místnosti s trezorem, ze kterého odcizil peníze. Posléze uvedl, že si zajde za kamarádem a již se do herny nevrátil,” informoval policejní mluvčí Josef Bednařík. Příběh měl ještě dohru. Asi o hodinu později poslal Zapletal kolegyni textovou zprávu. “Napsal, že se omlouvá, jelikož udělal velký průšvih, ať zavolá policii a jde se podívat do trezoru,” doplnil Bednařík. Policie nyní Zapletala hledá a o pomoc žádá i veřejnost. “Veškeré informace k hledané osobě mohou občané sdělit na linku 158 nebo nejbližším obvodním oddělení policie,” vyzval Bednařík.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip