Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 8.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pětaosmdesátiletý houbař se ztratil v lese, vyčmuchal ho až policejní pes

Krimi

29.8.2014

Autor: barsi

Houbařská sezona je v plném proudu, a tak do lesů vyrážejí jak velké rodinné výpravy, tak ostřílení sólisté, kteří už několik let nedají dopustit na své oblíbené místečko. Stejně tak vyrazil do lesů v lokalitě Nových Zámků na Litovelsku zkušený pětaosmdesátiletý senior, jenomže domů už se po vlastní ose nevrátil.

Na houbaře čekal doma jeho šedesátiletý syn. Když odbilo osm hodin večer, pojal podezření, že je nejspíš něco v nepořádku, a zavolal policii. "Policisté z obvodního oddělení Litovel přijali oznámení o pětaosmdesátiletém muži, který se ztratil v lese v lokalitě Nových Zámků na Litovelsku. Na místo okamžitě vyrazily policejní hlídky a policejní psovod se psem Ceasarem," popsala situaci policejní mluvčí Irena Urbánková. Do pátrání po pohřešovaném byli zapojeni také hasiči z Litovle a profesionální i dobrovolní hasiči ze Tří Dvorů. Všichni společně prohledali místa, kde by se mohl pohřešovaný nacházet, a naštěstí byli úspěšní. "Krátce před půl desátou večer byl pohřešovaný senior nalezen policejní hlídkou s policejním psovodem a jeho psem Ceasarem u křižovatky místních komunikací obcí Bílá Lhota a Mitrovice. Nezraněný, pouze vyčerpaný byl předán do péče synovi," uzavřela Urbánková.

barsi

Reklama

Balneo - Lázně Flora

Katalog firem » Služby » Wellness, lázně, sauny

Wellness zařízení v rámci hotelu Central Park Flora Olomouc. Jsme zaměřeni na komplexní relaxaci s upřednostněním lázeňských procedur. Ve spolupráci s hotelem nabízíme wellness pobyty...