Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 6.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Po trati Ecce Homo se zítra prožene Winter Trial Rally, závod si vyžádá uzavírky

Sport

24.1.2011

Autor: roc

V centru Šternberka, na trati Ecce Homo a okolních cestách se zájemci zítra mohou v předvečerních hodinách pokochat sportovními vozy z Německa, Anglie či Irska, které se účastní zimní dálkové rally Winter Trial 2011. V seznamu přihlášených jich je více než stovka.

Automotoklub Ecce Homo Šternberk se podílí na pořádání jedné z etap slavné a prestižní soutěže Winter Trial Rally, která je organizována pod hlavičkou mezinárodní automobilové federace FIA.
Ve Šternberku budou první auta k vidění kolem sedmnácté hodiny, odjezd ze Šternberka je naplánován na 20:50. Účastníci budou rozděleni do dvou skupin; na ty pomalejší, starší vozy (Category Club), které na trati Ecce Homo pojedou měřené jízdy pravidelnosti a na rychlé (Category Trial), které pojedou klasickou měřenou metodou na rychlost. Celá tato skupina pojede hned dvakrát.
Start bude Na Vyhlídce a trať Ecce Homo bude zhruba od 16 do 21 hodin uzavřena. Obce, kterými budou auta projíždět, uzavřeny nebudou, zájemci tedy mohou automobily obdivovat přímo za provozu. Od 19 hodin pojedou závodní stroje postupně přes Loděnici, Dalov, Dolní Žleb, Chabičov, Mutkov, Huzovou, Paseku a zpět do Šternberka. Ve 20 hodin bude příjezd na přeskupení na Hlavní náměstí. Po osmé hodině večerní projedou účastníci Lipinou, Tešíkovským mlýnem, Domašovem, Těšíkovem, Petrovicemi a Jívovou.

roc

Reklama

#IMPERIUM

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Nacházíme se ve středu města Olomouce, hned u DOLNÍHO NÁMĚSTÍ. V teplých dnech můžete posedět na letní zahrádce s obsluhou v KLIDNÉ ulici s PŘÍJEMNOU ATMOSFÉROU města.