Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 8.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Děti, pojďte si zasportovat s Anežkou Drahotovou

Sport

26.5.2015

Autor: rhe

Juniorská mistryně světa v chůzi a patronka projektu Atletika pro děti do škol, Anežka Drahotová, zve děti, které se rády hýbou a jejich rodiče na Sportovní den, který proběhne ve středu 27. května na atletickém stadionu AK Olomouc.

Pestrý program pro veřejnost je určený dětem od tří do 11 let a bude na olomouckém atletickém stadionu probíhat od 15 do 17 hodin. V jeho rámci si děti vyzkoušejí osm atletických disciplín šitých na míru nejmenším. Například hod pěnovým oštěpem, běh přes překážky nebo skok do dálky z místa. Malí sportovci dostanou za absolvování osmiboje drobné odměny.
Na návštěvníky se také těší úspěšná česká chodkyně, Anežka Drahotová. "Líbí se mi, že tentokrát nebudou sportovat jen děti, ale i dospělí. Na programu bude totiž také běh zaměstnanců Nestlé,“ zve Anežka na lákavou podívanou, během níž se v čase jejího osobního rekordu v běhu na 800 m, budou snažit dospěláci uběhnout co nejdelší vzdálenost.
V 15:30 pak Anežka zasedne k autogramiádě a návštěvníci budou mít možnost získat podpis této sympatické atletky, která je vedle svých sportovních úspěchů také tváří projektu Českého Atletického svazu Atletika pro děti do škol. Ten umožňuje dětem na prvním stupni základních škol věnovat se v rámci tělocviku základům atletiky.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941