Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 5.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Policie chytala opilce za volantem, přišli o řidičáky a hrozí jim vězení

Krimi

15.12.2014

Autor: jap

Za volantem má být zábava, řeklo si nejspíš v poslední době hned několik řidičů. A olomoucká policie ji rozhodně nehodlala kazit a přichystala si vlastní komické číslo v podobě silničních kontrol. Chycení řidiči se teď budou za břicho popadat ještě dlouho. Hrozí jim i vězení.

Šestadvacetiletého řidiče Fiatu Punto, kontrolovali policisté dnes kolem půl páté ráno na Fragnerově ulici. "Provedenou dechovou zkouškou mu naměřili 1,38 promile. Na místě mu zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu. V případě prokázání viny a odsouzení mu za výše uvedený přečin hrozí až roční pobyt za mřížemi, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," informoval mluvčí policie Josef Bednařík.
Potíže bude mít i jednašedesátiletý muž z Olomouce, který byl dne včera po půlnoci kontrolován v Cholině. "U řidiče byla provedena dechová zkouška, která byla pozitivní s výsledkem 1, 78 promile. Podezřelému byl na místě zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda. Jelikož muž na vyslovený zákaz nereagoval, snažil se před policisty vozidlo nastartovat a odjet, byly proti němu použity donucovací prostředky. Podezřelý byl zadržen a převezen na protialkoholní záchytnou stanici. Při zákroku nebyl nikdo zraněn," konstatoval Bednařík.

jap

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941