Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 7.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Policie hledá pachatele závažného mravnostního činu, tají ale, co provedl. Poznáte muže na videu?

Krimi

28.7.2014

Autor: onar

Má na svědomí závažný trestný čin mravnostního charakteru. Tak závažný, že s ohledem na vyšetřování nechce policie sdělit žádné podrobnosti. Podle dobře informovaného zdroje se jedná o znásilnění. A jeho pachatel si bezstarostně vykračoval koncem týdne ve večerních hodinách po Masarykově třídě. Tam ho zachytila kamera. Poznáte muže?

"Jednalo se o muže ve věku kolem 40 až 50 let, vysokého asi 190 centimetrů, silnější postavy. Na tváři mě strniště a trochu prošedivělé krátce střižené vlasy. Nosí dioptrické brýle. Oblečený byl do bílé košile s límečkem a světle dlouhých kalhot. Boty měly barvu černou. Na zádech nesl tmavý batoh. Mluvil plynule česky, bez cizího přízvuku a vady řeči," uvedla k popisu pachatele mluvčí policie Marie Štrbáková. Vzhledem k povaze případu ale nechtěla sdělit žádné další podrobnosti. Pokud dotyčného poznáte, kontaktujte policisty na lince 158 či kterékoliv služebně.

onar

Reklama

Advokátní kancelář Mgr. Ondřej Masopust

Katalog firem » Služby » Advokáti

Poskytujeme právní služby ve všech oblastech práva. Na základě vzdělání a dlouholeté odborné praxe v oblasti práva, ekonomiky a účetnictví poskytujeme kompletní právní služby a poradens...