Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Policie hledá zloděje: ukradli kočárek, spárovací hmotu
 i šroubováky

Krimi

23.3.2015

Autor: roc jap

Krádeže. To je, alespoň podle dnešní policejní svodky, hlavní náplň činnosti olomouckých strážců zákona. Ti pátrají po zloději, který ukradl z korby náklaďáku stavební lepidlo a spárovací hmotu. V hledáčku mají též výtečníka, který se nelegálně obohatil o sadu šroubováků a pasou též po lupiči, který ze sklepa zcizil kočárek v trojkombinaci.

První z trojice případů se odehrál během uplynulého víkendu. “Neznámý pachatel odcizil z korby nákladního vozidla v Dolanech stavební materiál. Jednalo se o dosud neupřesněné množství balení stavebních lepidel, spárovacích hmot a emulzí o celkové hmotnosti kolem čtvrt tuny. Hodnota odcizeného materiálu byla vyčíslena na dvacet tisíc korun. Policisté po zloději pátrají,” sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková.
V neděli ráno přijali policisté oznámení o vloupání do vozidla Ciroën Saxo na ulici Dvořákova. “Neznámý pachatel po předchozím poškození skleněné výplně zadního okna odcizil z vozidla příklepové vrtací kladivo, kufr na nářadí, elektrozkoušečku, sikokleště, patnáct šroubováků a imbus klíčů. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež,” popsala detailně Štrbáková. A zloděje zaujal i dětský kočátek ve sklepě na Hraniční ulici. “Poškodil visací zámek dveří sklepa, z kterého odcizil kočárek značky Takko Racer v trojkombinaci v hodnotě tři tisíce korun. Za přečin krádež a porušování domovní svobody mu nyní hrozí až dva roky za mřížemi,” uzavřela trojici případů Marie Štrbáková.

roc jap

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip