Reklama

Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav, venku je 20.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Policie osm let hledá zloděje z Aše. Teď se vynořil na Hané mezi fanoušky Sigmy

Krimi

21.9.2012

Autor: onar

Policie v celé republice pátrá po sedmačtyřicetiletém Milanu Balamutovi z Aše. Muž hledaný pro krádeže a další delikty před zákonem uniká už osm let, podle posledních poznatků by se mohl nacházet v Olomouci. A policie předpokládá, že se bude pohybovat mezi fanoušky fotbalové Sigmy.

"Na Milana Balamutu vydal Obvodní soud pro Prahu 8 příkaz k zatčení pro trestný čin krádeže, porušování domovní svobody a poškozování cizí věci. Poslední výskyt hledaného byl zjištěn v Olomouci, kde se ovšem představoval jako Michal Balamuta," uvedla policejní mluvčí Marie Štbáková. Podle ní sedmačtyřicetiletý muž vyhledával příležitostná zaměstnání na černo a není vyloučeno, že vystupuje pod falešným jménem. "Jeho pohyb nelze vyloučit mezi fotbalovými fanoušky Sigmy Olomouc," dodala mluvčí. Hledaný je vysoký 180 až 185 centimetrů, střední postavy. Má hnědé rovné vlasy a zelené oči. Policie po něm vyhlásila pátrání už v listopadu 2004, od té doby se muž skrývá.

onar

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip