Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 8.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Policie pátrá po lupiči v krátkém kabátku. S nožem v ruce vybral bar a odkráčel k Týnečku

Krimi

17.12.2014

Autor: jap

K ozbrojenému přepadení došlo včera odpoledne v baru na ulici Pavlovická. Muž v krátkém kabátku, s čepicí na hlavě a nožem v ruce obral servírku o tržbu a zmizel směrem k Týnečku. Policie teď po něm pátrá, o pomoc prosí i svědky.  

Incident se odehrál v úterý odpoledne. “Pachatel maskován v obličej šálou a s čepicí na hlavě. Přímo zamířil za barový pult, kde přistoupil zezadu k obsluze baru. K pravému boku ženy pak přiložil nůž a se slovy: ‘Dej mi peněženku’ vyžadoval vydání finanční hotovosti. Žena v obavě o své zdraví a život podala pachateli číšnický flek. Zloděj pak odešel z baru ve směru k Týnečku. Ke zranění osob nedošlo,” informovala tisková mluvčí policie Marie Štrbáková. Muž střední postavy byl podle ní vysoký asi 170 centimetrů. "Měl na sobě krátký kabátek světlé barvy a tmavé riflové kalhoty. Mluvil plynule česky. Obracíme s prosbou na přítomné svědky, kteří se pohybovali v blízkosti místa napadení, nebo si všimli čehokoli, co by nám mohlo pomoci při pátrání po pachateli, aby se obrátili na linku 158,” vyzvala Štrbáková.

jap

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip