Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 6.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Policie řeší případy vykradených sklepů

Krimi

19.3.2015

Autor: roc jap

Případ vykradených sklepních kójí řeší v těchto dnech olomoucká policie. Lupiči si počínali jako podle šablony. Poškodili zámek a pak už brali, co jim přišlo pod ruce. Pokud píle vyšetřovatelů přinese ovoce a nenechavci se ocitnou s pouty na rukou, hrozí jim, že na tři roky sklepy vymění za vězeňské cely.

První s případů, které jsou nyní v hledáčku policie, se udál někdy mezi jedenáctým a osmnáctým březnem. Zloděj si vybral sklepní kóji na ulici U Cukrovaru. “Zloděj do ní vnikl po poškození zámku a odcizil z ní snowboard značky Burton Mystery i s vázáním a akumulátorovou řetězovou pilu značky Makita s nabíječkou a akumulátorem. Majiteli tak způsobil celkovou škodu za třicet tisíc korun,” popsala případ podrobně mluvčí policie Marie Štrbáková. Další sklep vybral zloděj mezi desátým a sedmnáctým březnem.”Odcizil jízdní kolo značky MaxBike, kostru jízdního kola značky Author Agang a LCD monitor značky Samsung. Celková škoda byla vyčíslena na devět a půl tisíce korun,” sdělila Štrbáková. Policie na případu intenzivně pracuje. Pokud budou nenechaví zloději dopadeni, hrozí jim až tříleté vězení.

roc jap

Reklama

LONG STORY SHORT HOSTEL | CAFÉ | EATERY | BAKERY

Katalog firem » Restaurace, stravování » Bary a kavárny

REZERVACE NUTNÁ ! Volat na číslo 727800900 nebo VYUŽÍT online rezervaci ZDE Náš Cooking Bar Café se nachází hned vedle recepce, je přístupný všem hostům a stejně tak kolemjdoucím...