Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Policie slaví úspěch: výrobce pervitinu skončil v poutech

Krimi

16.1.2015

Autor: jap

Akcí jako z kriminálního filmu skončilo sledování devětadvacetiletého výrobce pervitinu. Policie ho měla v hledáčku už od podzimu, v pondělí jeho auto obklíčila zásahová jednotka a muž skončil v poutech. Zajímavý materiál zajistila policie nejen ve voze, ale i při následných prohlídkách. Muži nyní hrozí až desetileté vězení.

Už od podzimu byl v hledáčku policie devětadvacetiletý muž z Olomouce. Zaujaly je jeho aktivity spojené s vařením a následnou distribucí pervitinu. "K zásahu proti podezřelému došlo v pondělí poblíž motorestu Prachárna u Křelova. Zásahová jednotka obklíčila jeho vůz a muže zadržela. Vezl s sebou 33 gramů pervitinu. Navíc vůbec nesměl usednout za volant, měl totiž soudem uložený zákaz řízení," sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková. Téhož dne provedli kriminalisté domovní prohlídky, při kterých zajistili kompletní varnu pervitinu. "Zajištěno bylo i 119 gramů sušené rostlinné hmoty konopí s obsahem THC látky a finanční hotovost ve výši 420 tisíc korun a další hotovost v cizích měnách jako jsou libry, eura, US dolary, kanadské dolary a zloté. Dalších 19 tisíc korun v hotovosti měl při sobě v době zadržení. V úterý pak kriminalisté dealera obvinili ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. S kriminalisty spolupracoval a ke svému jednání se plně doznal," doplnila Štrbáková. Muž je stíhán vazebně, hrozí mu až deset let vězení.

jap

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip