Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 6.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pomsta za rodinné neshody? Exšvagrovi nalil pivo do klína a pomazal auto psími exkrementy

Krimi

17.4.2014

Autor: mb

Tři přátelé seděli v restauraci na Masarykově třídě u stolu, když k nim přišel bývalý švagr jednoho z nich. "Přemýšlel jsem, jak tě mám potěšit,“ řekl a nalil mu obsah svého půllitru s pivem do klína. Tahle scéna ho ale neuspokojila. Neztropil sice další pozdvižení, o to víc se ale patrně vyřádil na autě svého neoblíbeného příbuzného. Neštítil se a pomazal mu ho psími výkaly.

Nepříjemný, leč poněkud úsměvný výstup se odehrál včera 16. dubna po 14. hodině v jedné z restaurací na Masarykově třídě. Celou věc oznámil olomoucké městské policii devětatřicetiletý muž. Seděl si tu spokojeně se svými dvěma přáteli, když k němu přistoupil jeho o tři roky starší bývalý švagr. Se slovy "přemýšlel jsem, jak tě mám potěšit“ nalil obsah svého půllitru do klína svého příbuzného i jeho přátel. Pak jednoduše odešel.
"Jednalo se o bývalého švagra oznamovatele. Když polití návštěvníci restaurace chtěli z místa odjet, čekalo na ně vozidlo pomazané psími exkrementy, konkrétně klika a okénko u řidiče,“ popsala nechutné řádění ex příbuzného mluvčí městské policie Magda Václavíková.
I v tomto případě padlo podezření na bývalého švagra. "Strážníci celou událost předali k dořešení věcně příslušnému správnímu orgánu,“ dodala Václavíková.

mb

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz