Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Potřebujete klid na nákup vánočních dárků? "Odložte" své děti do Divadla na Šantovce

Tipy a názory

28.11.2015

Autor: barsi

Prosincový program v Divadle na Šantovce bude přát především rodičům, kteří budou v obchodní galerii shánět vánoční dárky. Nejen o víkendech, ale i některé všední dny mohou své ratolesti odložit v Divadle na Šantovce, kde je čeká hned několik divadelních představení, ale třeba také vánočně laděný koncert nebo vánoční vystoupení plné koled.

Už poslední listopadovou neděli se mohou vaše děti naladit na oblíbenou trojici – anděl, čert a Mikuláš, která příští týden zavítá do vašich domovů. Po zhlédnutí Zapeklité pohádky si to alespoň na týden se zlobením určitě rozmyslí. Po představení na všechny malé diváky čeká kouzelnická dílnička.

Den po mikulášské nadílce 6. prosince v Divadle na Šantovce ožije Hugo z hor. Veselé vyprávění o tom, jaké to je, když k vám domů tatínek přiveze z polární výpravy Yettiho si mohou vaše děti poslechnout od 10:00, poté bude opět následovat kouzelnická dílnička.

Představení z repertoáru divadla Tramtárie. Představení z repertoáru divadla Tramtárie. Foto: Jan Procházka

V sobotu 12. prosince od 14:00 můžete své děti vyslat na scénické čtení z knihy Malá princezna. Příběh Malého prince asi většina zná, ale slyšeli jste už o Malé princezně. Ta na rozdíl od svého mužského kolegy, který poznává cizí planety, putuje v patrech činžovního domu své maminky, které se předčasně ztratila a setkává s plejádou podivných sousedek. Nejkrásnější slovenskou knihu roku 2009 představí Lukáš Hejlík, Lena Janíková a Petra Bučková.

O den později v 16:00 děti místo pohádky vánočně naladí zpěvák Pavel Novák se svou vánoční show Od čerta k Ježíškovi. Děti se dozví, jak se slaví Vánoce v Rusku, kdo nosí dárky dětem v Americe nebo proč si děti v Anglií chystají punčochy na krb. Během hodinového vystoupení pro děti prosvištíte celý svět, kde každý slaví Vánoce trochu jinak. Chybět samozřejmě nebudou dětské hity, koledy a na pódiu bude dokonce padat sníh.

Ve středu 16. prosince vás čeká každoroční anglická vánoční party s Mezinárodní školou Olomouc. Těšit se můžete na večer plný zpěvu, divadla, scének a také malé překvapení. Přijďte si užít večer plný smíchu a vánoční zábavy. Akce začíná v 18:00 a vstupné je dobrovolné.

Poslední neděli před Štědrým dnem 20. prosince přijede Divadlo Scéna s vánočně laděnou pohádkou – Vánoční hvězda, ve které budeme společně poznávat Vánoce. Veverky Zubka a Drápek neznají Vánoce. Jednoho dne, přímo na den Štědrý se dostanou do člověčího doupěte. Vydají se na cestu po vánočním stromečku až přímo ke koruně, kde na ně čeká vánoční hvězda. Avšak cesta na vrchol nebude jednoduchá. Během svého putování budou poznávat Vánoce, které pro každého znamenají úplně něco jiného. Zazpíváte si koledy, polibíte se pod jmelím a možná uvidíte i zlaté prasátko. Krásná vánoční pohádka plná zábavy, překvapení, vánočních zvyků a koled začne v 16:00. Po představení je pro děti připravena dramatická dílnička.

Dvě veverky poznávají kouzlo Vánoc. Přidejte se k nim také vy. Dvě veverky poznávají kouzlo Vánoc. Přidejte se k nim také vy. Foto: Divadlo Scéna

Až budou mít děti rozbalené své dárečky a z některými už je možná ani nebude bavit si hrát, můžete je v neděli 27. prosince poslat pro inspiraci na Pirátskou pohádku, třeba najdou nový způsob, jak se do konce vánočních prázdnin naladit.

Vstupenky na všechna dětská představení můžete zakoupit prostřednictvím online rezervace. 

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip