Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 4.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pozor na sníh, který může padat ze střech

Zprávy z regionu

26.1.2015

Autor: barsi

Množství těžkého mokrého sněhu a denní teploty těsně nad bodem mrazu, tato kombinace znamená pro chodce v Olomouci jedno nepříjemné riziko – pád sněhových převisů ze střech. Dejte si proto při chůzi městem pořádný pozor, abyste se obětí tajícího sněhu nestali právě vy.

"Vzhledem k nynějšímu charakteru počasí, kterému o víkendu předcházelo sněžení, hrozí pády sněhových převisů ze střech," vzkazuje chodcům Hana Binderová z odboru ochrany olomouckého magistrátu. "Upozorňujeme proto občany, aby v tomto ohledu dbali zvýšené pozornosti i v následujících dnech." Pro Olomoucký kraj meteorologové předpovídají na úterý převážně zataženo se sněžením. Odpoledne a večer od západu částečné ubývání oblačnosti a místy sněhové přeháňky. Nejvyšší teploty -2 až +1 °C, na horách -5 až -1 °C. Mírný jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, na horách nárazy kolem 15 m/s se bude odpoledne a večer měnit na západní až severozápadní a zeslábne. Obdobné počasí včetně sněhových přeháněk lze očekávat i v dalších dnech.

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip