Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 7.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Přehledné, graficky vydařené a uživatelsky přátelské. Webové stránky města zvítězily v soutěži Parádní web

Zprávy z regionu

30.1.2015

Autor: barsi

Město Olomouc má podle odborné poroty nejlepší internetové stránky v kategorii měst. Své prvenství získaly nejen díky grafickému zpracování internetové prezentace, ale také kvůli tomu, že jsou uživatelsky velmi příjemné.

Prezentace měst a obcí hodnotila v soutěži Parádní web patnáctičlenná komise, složená především z odborníků na elektronickou prezentaci. "Jsou to asi nejlepší stránky, které jsem do této chvíle hodnotila. Jednoduché, přehledné, logické, jasné," uvedla členky poroty Hana Haubertová. "Informace jsou seřazeny a nabízeny tak, že nemusím složitě dohledávat, co vše potřebuji k řešení dané životní situace, protože se vše dozvím naprosto jasně, přehledně a s odkazy na další požadované doklady nebo dokumenty."

Porotci hodnotili nejen strukturu webových stránek, ale i jejich obsah. "Olomouc dlouhodobě poskytuje velmi kvalitní a obsáhlé informace o veřejné správě. Zveřejněné údaje jsou přehledné a logické. Mezi nejzajímavější a nejhodnotnější elektronické služby lze zařadit systém pro poskytování finanční podpory z rozpočtu statutárního města včetně podrobného přehledu poskytnuté finanční podpory," konstatoval další z členů poroty Kamil Válek.

"Ocenění odborníků nás těší, dobrá informovanost občanů je jedním ze základů dobré komunální politiky. Jsem spokojen s tím, jak je náš web přehledný a dobře strukturovaný," reagoval primátor Olomouc Antonín Staněk. "Nebylo by fér nepřipomenout v tuto chvíli i zásluhy našich předchůdců, především duchovního otce nové webové prezentace, pana Jana Holpucha." Primátor Staněk i s bývalým náměstkem Holpuchem pojedou v únoru do Prahy převzít ocenění za vítězství v soutěži.

barsi

Reklama

BVA, spol. s r.o.

Katalog firem » Obchod » Interiéry

Firma BVA s dlouholetou zkušeností v realizací interiérů a certifikovaný prodejce dveří SAPELI a provozovatel SAPELI CENTRA OLOMOUC Vám nabízí: - dodávku a montáž vnitřních dveří SA...