Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Miloš Zeman zavítá příští týden do našeho kraje, navštíví strojírenskou firmu v Lutíně i hanušovický pivovar

Zprávy z regionu

4.5.2015

Autor: barsi

Už příští středu do Olomouce přijede prezident České republiky Miloš Zeman na svou druhou oficiální návštěvu kraje. Třídenní putování po kraji zahájí o půl jedenácté před budovou kraje, kde jej přivítá hejtman Jiří Rozbořil. Zatímco loni byla prezidentova návštěva soustředěna především na Olomoucko, Přerovsko a Prostějovsko, nyní Miloš Zeman zavítá spíš na sever regionu. Čeká jej návštěva hanušovického pivovaru nebo termální lázně ve Velkých Losinách.

Během středečního dopoledne je naplánováno například setkání prezidenta se členy Zastupitelstva Olomouckého kraje, jednání s řediteli příspěvkových organizací a oběd s poslanci a senátory zvolenými za Olomoucký kraj. "Po obědě prezident spolu s hejtmanem navštíví strojírenskou firmu v Lutíně a cestou do Jeseníku se zastaví také v Hanušovicích. Zde se v areálu místního pivovaru setká i s občany města," popsala mluvčí Olomouckého kraje Kamila Navrátilová. Další den je pro prezidenta naplánovaná návštěva Jeseníku, kde navštíví Střední školu gastronomie a farmářství nebo místní nemocnici, ve městě se prezident setká i s vedením samosprávy a s občany. Setkání s veřejností se uskuteční i ve Zlatých Horách a o den později v Šumperku.Poslední den svého pobytu zavítá prezidentská návštěva do Velkých Losin, konkrétně do zdejších termálních lázní. Třídenní oficiální návštěvu Olomouckého kraje ukončí Miloš Zeman v Šumperku.

Připomeňte si loňskou návštěvu prezidenta Miloše Zemana prostřednictvím naší fotogalerie.

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip