Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Přijďte na benefiční koncert Beaty Bocek, pomůžete tak vzniku nové šicí dílny v Himalájích

Kultura

15.12.2014

Autor: barsi

V Jazz Tibet Clubu vystoupí 16. prosince energická zpěvačka Beata Bocek. Vstupné ve výši 108 korun pomůže nově vznikající šicí dílně v Himalájích a zajistí obživu tibetským rodinám. Pokud jste si dali vánoční závazek pomoci potřebným, pak máte jedinečnou příležitost.  

"Do Olomouce přijede velmi originální zpěvačka Beata Bocek, která byla nominovaná také na cenu Anděl. Věříme, že bude mít u obecenstva úspěch, a skvělé také je, že každý příspěvek bude znásoben nadací Divoké husy," říká Karin Majerová, projektová manažerka organizace MOST. Koncert Pro Tibet začíná ve 20:00 v Jazz Tibet Clubu, vstupné na akci je symbolických 108 Kč.

Na koncertu vystoupí zpěvačka Beata Bocek se svými hosty. Tato interpretka pochází z Českého Těšína a v roce 2012 natočila album “Ja tutaj mieszkam”, které bylo nominováno na cenu Anděla v kategorii “worldmusic”. Její osobité skladby oplývají výraznou melodií a jsou propletené mnoha emocemi. V textech se můžete setkat s duchovní, duševní i přírodní tématikou. Beata dělá vše s láskou a chutí, hlavně pak “po swojemu”. Ne virtuózně, ne precizně, avšak o to emotivněji a podmanivěji. Kromě polštiny, kterou Beata zpívá zcela přirozeně, zpívá písně i v češtině a francouzštině. "Velmi si vážíme toho, že Beata Bocek zahraje pro Tibet a podpoří tak naši snahu o podporu lidí žijících v indických Himalájích,“ říká Tomáš Přichystal, PR koordinátor obecně prospěšné společnosti MOST.

Více informací naleznete na www.protibet.cz.

barsi

Reklama

Neobyčejné bistro

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Slogan: Zdraví v každém soustu. V naší kuchyni se spoléháme na jednoduchost a kvalitu surovin. Základem našeho menu jsou přírodní ingredience, které přinášejí skvělou chuť a zdravé ...