Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 6.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Připravte si klobouk, bouchačku, kolo a plavky a vyrazte za zábavou na Poděbrady

Zprávy z regionu

22.7.2014

Autor: barsi

Léto je v plném proudu, a tak i jezero Poděbrady je stále obloženo spoustou lidí, kteří se v parných letních dnech chtějí osvěžit a nachytat bronz. A v pátek to tu bude žít ještě o něco více. Pokud se budete slunit, nemusíte spěchat domů, zábava se totiž protáhne až do večerních hodin, kdy si můžete vychutnat koncert i promítání filmu Nespoutaný Django.

Jestliže máte přes den jiný program, ale večer byste k jezeru rádi zamířili, pak můžete využít společné cyklojízdy. "Na Poděbrady se s námi můžete vypravit na kolech, buď vlastních, nebo si kolo případně zdarma zapůjčit a rezervovat minimálně den dopředu na stránce www.rekola.cz. Start cyklojízdy je od bývalého letadla, odkud vyrazíme v 17:00," uvedl organizátor Ondřej Martínek z projektu Zaparkuj, který je zaměřený na oživování parků v Olomouci. Každý,kdo tuto cyklojízdu pojede, dostane navíc poukaz na drink zdarma, který si může vyzvednout téhož večera v budově občerstvení na Poděbradech. 

Když dorazíte, budete mít dostatek prostoru na vlastní koupačku i občerstvení. V sedm hodin vám pak večer zpříjemní svou hudbou Steve Beck a Ivo Běhan – dva kamarádi, dvě kytary, kteří představí vlastní písně i covery Damiena Rice, Vana Morrisona nebo Johna Mayera. O půl desáté, až se setmí tak, abyste dokonale viděli na filmové plátno, se na terase bude promítat. Tentokrát si můžete vychutnat snímek Quentina Tarantina Nespoutaný Django. "Je právě před vypuknutím Občanské války a černý otrok Django se vydává hledat svou ztracenou lásku. V cestě mu však stojí několik nekompromisních bělochů, kterých se musí Django zbavit. Cestuje napříč Spojenými státy společně s doktorem Schultzem, nájemným lovcem lidí," popisuje film Ondřej Martínek.

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip