Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 10 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Prix Bohemia Radio 2017 odstartuje 20. března

Tipy a názory

10.2.2017

Autor: red

33. ročník mezinárodního festivalu rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio 2017 je tradiční soutěžní přehlídkou, jejímž vyhlašovatelem a pořadatelem je Český rozhlas. Pro letošní ročník byly vyhlášeny kategorie Drama, Dokument, mezinárodní Reportáž. Festival odstartuje 20. března, těšit se můžete na řadu významných hostů.

Foto: Jiří Šeda, Prix Bohemia Radio

Základním posláním festivalu je zvyšování kvality rozhlasové tvorby a prezentace veřejnoprávních médií zemí V4 jako institucí, které vytvářejí a šíří kulturní hodnoty.

Slavnostní zahájení proběhne 20. 3. 2017 od 19:30 v Moravské filharmonii. Prodej vstupenek na zahájení seženete v ČRo Olomouc. Těšit se můžete na hosty, mezi kterými budou Ewa Farna, Eva Pilarová, Jiří Korn, Hana Maciuchová, Jakub Kamberský, Roman Štětina a další. Vystoupí také Big Band Gustava Broma, smyčcové trio INFLAGRANTI nebo divadlo Vosto5.

Pro návštěvníky jsou během festivalových dnů na různých místech připraveny doprovodné programy, jako jsou přednášky, besedy, semináře, divadla, koncerty nebo zábavné dopoledne pro děti s Rádiem Junior. Vysílá také živě ČRo Dvojka, videopřenos uvidíte na YOUTUBE kanálu Českého rozhlasu. Veškeré informace naleznete na webu.

red

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941