Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 8.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

První vicemiss ze soutěže Miss sestra můžete potkat ve šternberské nemocnici

Kultura

17.1.2011

Autor: roc

Krásné druhé místo v soutěži Miss sestra si v páteční podvečer odnesla štíhlá hnědovláska Alena Klevarová, která už dva roky pracuje jako zdravotní sestřička v Nemocnici Šternberk. Titul první vicemiss vybojovala Klevarová v konkurenci stovky uchazeček.

Do soutěže Alenu Klevarovou přihlásila její kamarádka a kolegyně, rovněž zdravotní sestřička šternberské nemocnice. "Takže Romi, máš to u mě!" vzkazuje sympatická hnědovláska. Nová vicemiss pracuje na interní jednotce intenzivní péče. Do nemocnice nastoupila před dvěma lety. "Na mé práci mě baví její všestrannost, zodpovědnost a často i dobrý pocit z konečného výsledku léčby našich pacientů," říká Klevarová. Ve svém volném čase ráda spí a dobíjí tak potřebnou energii. Fyzickou kondici si udržuje jízdou na koni a na kole. Cizí jí není ani tanec, turistika či cestování. A jak naloží s výhrou? "Díky výhře částečně dovybavíme oddělení novým nábytkem," prozrazuje zdravotní sestřička.
Slavnostnímu vyhlášení předcházelo dvoukolové finále, které bylo součástí plesu České asociace sester. V desetičlenné porotě, která v pátek v Obecním domě v Praze rozhodovala o udělení titulu Miss sestra 2010, usedli například herečka Mahulena Bočanová, primátor Prahy Bohuslav Svoboda, přednosta kliniky plastické chirurgie 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy Jan Měšťák nebo předsedkyně České asociace sester Dana Jurásková.

roc

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip