Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 13.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Řidič bavoráku jel příliš rychle a smetl felicii, devatenáctiletá dívka to odnesla vážným zraněním

Krimi

15.1.2015

Autor: jap

Zřejmě příliš rychle jel řidič bavoráku mezi Křelovem a Topolany. Dostal smyk a v protisměru smetl felicii. Při nehodě se těžce zranila devatenáctiletá dívka. Řidiči teď hrozí až čtyřleté vězení.

K nehodě došlo v pondělí kolem 16:30 mezi Křelovem a Topolany. “Čtyřiapadesátiletý řidič vozidla značky BMW s největší pravděpodobností nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technickému stavu vozovky, vozidlo uvedl do smyku a přejel do protisměru, kde se střetl s osobním vozidlem Škoda Felicia. Ve vozidle BMW jeli další dva spolujezdci, pětadvacetiletý muž na předním sedadle a devatenáctiletá žena na zadním. Podle prvotních lékařských zpráv utrpěla právě tato žena při dopravní nehodě těžká zranění,” sdělila k případu mluvčí policie Marie Štrbáková. Dechová zkouška na alkohol byla u obou řidičů negativní, škoda se vyšplhala k číslu sto tisíc korun. Viníkovi nehody nyní hrozí až čtyřleté vězení.

jap

Reklama

ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ JUDr. Jiří Staněk

Katalog firem » Služby » Advokáti

Právní služba formou poradenství i právního zastoupení v oblasti práva trestního, občanského, rodinného, pracovního, obchodního a přestupkového. Převody nemovitostí, bytová a nájemní p...