Reklama

Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav, venku je 15.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Řidiče olomouckého dopravního podniku čeká důkladné školení za evropské peníze

Zprávy z regionu

25.1.2011

Autor: roc

Od začátku února se bude 180 řidičů Dopravního podniku města Olomouce školit v rámci projektu Rozvoj vzdělávání u zaměstnanců - řidičů DPMO. Celkové náklady projektu ve výši 4 706 700 korun budou z 85 procent uhrazeny z prostředků Evropského sociálního fondu a z 15 procent ze státního rozpočtu.

Ve vypsaném výběrovém řízení zvítězila nabídka společnosti Kariérový a personální servis s.r.o. Předmětem zakázky je komplexní dodávka specifických vzdělávacích aktivit pro 180 řidičů městské hromadné dopravy.
"Tito zaměstnanci se zúčastní v průběhu dvaceti měsíců školení zaměřených zejména na prohloubení, rozšíření, zvýšení, obnovení nebo udržení kvalifikace vedoucí ke zvýšení kvality služeb poskytovaných veřejnosti, k udržitelnosti jejich zaměstnání a ke konkurenceschopnosti na trhu práce," uvedla mluvčí olomouckého dopravního podniku Magdaléna Kopřivová. "Jedná se o aktivity zaměřené na zvyšování kompetencí a dovedností v komunikační oblasti, na prohloubení schopnosti zvládat konfliktní a krizové situace při řízení vozidel," doplnila mluvčí.
Každý ze 180 řidičů se podle jejích slov v termínu od 1. února tohoto roku do 30. září 2012 postupně zúčastní pěti různých jednodenních školení a po jejich úspěšném absolvování obdrží certifikát. "Proškoleni budou také interní lektoři, kteří budou dále pokračovat ve vzdělávání nových řidičů," uzavřela Kopřivová.

roc

Reklama

1. HFK Olomouc

Katalog firem » Sport » Fotbal

Tradiční fotbalový klub v Olomouci - Holici. Muži "A" jsou aktuálně účastníky Moravskoslezské divize, skupiny E. Významné sportovní středisko mládeže.