Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 6.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Rychlík u Štěpánova srazil ženu, leží v nemocnici s vážným zraněním

Krimi

17.7.2014 aktualizováno 18.7.2014 10:19

Autor: barsi

Ve čtvrtek krátce před šestou hodinou večer došlo na železniční trati ve směru ze Štěpánova na Červenku ke střetu rychlíku společnosti Leo Express s třiasedmdesátiletou osobou, pohybující se u kolejiště. Podle informací policie žena utrpěla vážná zranění, je však mimo ohrožení života.

Projíždějící vlak ženu zachytil, když se pohybovala u kolejiště a odhodil ji do příkopu."Strojvedoucí použil výstražných zvukových zařízení a rychlo brzdu, přesto žena byla lehce zachycena a odhozena stranou. Při střetu utrpěla tržnou ránu na levém boku a byla převezena k ošetření do Fakultní nemocnice v Olomouci," popsala policejní mluvčí Irena Urbánková. S největší pravděpodobností se jednalo o nešťastnou náhodu.

Na vlakové soupravě došlo k poškození plastového nárazníku, jehož škoda nebyla doposud vyčíslena. "Dechová zkouška u strojvedoucího byla negativní. Nedošlo ani ke zranění cestujících," uvedla Urbánková.

barsi

Reklama

metr2 reality s.r.o.

Katalog firem » Služby » Realitní kanceláře

metr2 reality s.r.o. je samostatná společnost s výhradně českým kapitálem a zázemím, která působí na trhu s realitami od roku 2006. Zaměřujeme se především na region, který důvěrně zn...