Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 9.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Šantovka hledá nejoriginálnější tablo Olomouckého kraje, o vítězi můžete rozhodnout také vy

Zprávy z regionu

15.4.2015

Autor: barsi

Až do 10. května můžete v obchodní Galerii Šantovka mimo nových jarních trendů objevit také několik středoškolských tabel, které se utkají o titul nejoriginálnějšího tabla Olomouckého kraje. A rozhodně vás zde nečekají pouhé desky s fotkami. Většina z nich jsou opravdu umělecká díla – 3 D tabla, interaktivní tabla či tabla s příběhem. Nápadům se skutečně meze nekladly.  

Do úzkého finále se probojovalo deset tabel. Nejvíce zabodovalo Gymnázium Olomouc Hejčín, kterému se do finálové výstavy dostalo hned pět maturitních tříd. Dalšími finalisty jsou zástupci: Církevního gymnázia Německého řádu, Střední školy polygrafické, Střední zdravotnické školy a Vyšší odborné školy zdravotnické Emanuela Pöttinga, Slovanského Gymnázia Olomouc, či Gymnázia Jana Blahoslava a Střední pedagogické školy v Přerově.

"Pro dnešní maturanty však slovo tablo neznamená už jen desku s fotografiemi ve výloze vybraného obchodu, a proto jsou zde k vidění bez nadsázky moderní umělecká díla. Převážně se jedná o 3D tabla, interaktivní tabla s příběhem i vyjevující nejmodernější trendy. Jsou zde tabla, u kterých se pobavíte, můžete se zaposlouchat či dokonce vkročit do jeho útrob," popsala Kateřina Najmanová z pořádající agentury.

O vítězích rozhodnou svými hlasy návštěvníci tohoto nákupního centra. Ti mohou hlasovat po celou dobu výstavy. Maturitní třída, jejíž tablo obdrží nejvíce hlasů - získá 20.000 Kč, 2. místo - 10.000 Kč, 3. místo - 5.000 Kč. Zajímavé ceny jsou od partnerů akce připraveny i pro samotné hlasující.

Jak soutěžit
V jakékoliv obchodní jednotce Galerie Šantovka nakupte v minimální hodnotě 100,- Kč.
A ještě tentýž den navštivte s originální účtenkou infostánek v přízemí a řádně vyplňte obdrženou soutěžní kartičku. Počet soutěžních kartiček vydaných v průběhu konání soutěže není omezen.Hlasující obdrží na základě předložení jedné účtenky pouze jeden hlasovací lístek. Řídí se výhradně počtem předložených účtenek vždy v minimální požadované výši.

Více informací o soutěži naleznete zde.

barsi

Reklama

Poplachy.cz

Katalog firem » Služby » Bezpečnostní služby a agentury, bezpečnostní systémy

ZAJISTÍME ZABEZPEČENÍ VAŠEHO DOMU, BYTU NEBO FIRMY ALARMEM PROTI VLOUPÁNÍ, POŽÁRU NEBO VYTOPENÍ. A NEJEN TO!