Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Šantovka se v červnu promění v pohádkovou říši, děti se mohou těšit na pohádky i Kašpárka v rohlíku

Kultura

24.5.2016

Autor: barsi

Už teď se všechny děti mohou začít těšit na červen a to nejen proto, že se blíží prázdniny, ale hlavně proto, že Šantovka ožije pohádkami. Od 9. do 19. června pro dětské publikum připravili celkem 24 pohádek od nejlepších českých divadel, které do Šantovky přivezou spoustu legrace a zábavy! Těšit se můžete například na oblíbenou bejbypunkovou kapelu Kašpárek v rohlíku, Naivní divadlo Liberec, Černé divadlo a mnoho dalších.

Červen se na Šantovce promění v pohádkový svět, který je určený pro děti od tří do osmnácti let. Představení probíhají vždy od čtvrtku do neděle od 10.00 do 19.00 hodin, většinou v Divadle na Šantovce, ale jako zpestření se bude několik pohádek hrát i venku na pirátské lodi (dětském hřišti) vedle Šantovky. Během přestávek se můžete těšit na nejrůznější tvořivé dílny, kde se děti naučí, jak si vyrobit prstové loutky, jak dělat ty největší bubliny, vázat uzly a další nezbytné věci. Připraveny budou taky soutěže, turnaje a nejnovější stolní hry od společnosti ALBI.

Pokud chcete dětem za vysvědčení věnovat zajímavější dárek než čokoládu, kupte jim předplatné na tento dětský festival. S abonentkou už nemusíte řešit obsazenost představení ani vyzvedávání lístků. Navíc jako BONUS od nás získáte 1 představení zdarma a malý dárek. Předplatné můžete zakoupit na infostánku v přízemí Galerie Šantovky denně od 9.00 do 18.30 hod. Vstupenky na jednotlivá představení můžete zakoupit také na pokladně Divadla na Šantovce, infostánku nebo online.

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip