Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 14.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma B má bod ze Zábřehu, bojuje o vedení. Holice nepotvrdila zlepšenou formu a inkasovala trojku ve Zlíně

Sport

27.10.2014 aktualizováno 27.10.2014 12:35

Autor: Karel Skřička

Oba olomoucké týmy v MSFL jsou na rozdílných vlnách. Zatímco Sigma B bojuje o přední příčky a rozhodně čeří vodu, výkony Holice naopak jsou jako den a noc. Po vítězství nad vedoucím Zábřehem o týden později zklamali ve Zlíně. Sigma uhrála v Zábřehu remízu a jelikož Zábřeh v týdnu zvítězil v předehrávaném utkání, má na čele před Sigmou dvoubodový náskok. Holice se pohybuje spíše ve spodních patrech tabulky a je škoda, že po výborném výkonu doma se Zábřehem přišel další výbuch ve Zlíně.

V Zábřehu se hrál oboustranně velmi dobrý fotbal. První poločas se oba týmy hlídaly a moc šancí nebylo k vidění. Přesto však Zábřeh se dostal do vedení. Ve 40. minutě po rohovém kopu vypálil Rajnoha z 35 metrů a jeho pumelice se ocitla v šibenici Bártovy branky. "Byl to nádherný gól. Nechytatelná střela od Rajnohy," chválil střelce olomoucký trenér Augustin Chromý. "V poločase jsem nabádal hráče, aby hráli svůj fotbal a čekali na brejky," dal nahlédnou pod pokličku trenér Chromý. A skutečně. Dočkali se velmi brzy. Již ve 49. minutě se dostal Texl k odraženému míči a střelou k tyči zařídil vyrovnání. Sigma pokračovala dále v nátlakové hře. Vytvořila si i několik šancí: znovu Texl, který dorážel Habustovu střelu do brankáře, Hladík a největší měl Rolinc, který ač šel sám na brankáře vystřelil vedle. “Až do konce jsem věřil, že utkání rozhodneme, ale nepovedlo se. Přesto jsem s bodem z takového utkání spokojen," dokončil Augustin Chromý.

Sulko Zábřeh - SK Sigma Olomuc B 1 : 1 ( 1 : 0)
Branky: 40.Rajnoha - 49.Texl
Rozhodčí: Boček - Dubravský Klíma
Žl.karty: Čep, Pospíšil (oba Zábřeh)
Diváků: 260

Zábřeh: Šustr - Rajnoha, Čep, Kovář (89.Kapl), Pospíšil - Kotůlek (63.Kyselý), Binar, Swiech, Krčmařík - Komenda, Bačík
Trenér: Jiří Balcárek
Sigma B: Šustr - Texl, Bystroň, Svozil, Jemelka - Hladík (84.Richter), Habusta, Kalvach, Falta - Schmidt (74.Vichta), Rolinc
Trenér: Augustin Chromý


Trenér HFK Jiří Derco měl před utkáním plnou hlavu starostí jak postavit sestavu a kolik zdravých hráčů bude k dispozici. Nakonec se ukázalo, že raněných je šest, navíc v poločase se zranil stoper Drbal, čímž vznikla další starost. Zlínské béčko se naopak posílilo o několik hráčů z A týmu a s Holicí bylo zle.
V samotném utkání se holičtí drželi: do 21. minuty bojovali a snažili se s domácími držet krok. Obránce Grézl při odkopu trefil domácího hráče, k míči se dostal Holík a střelou k tyči poslal domácí do vedení. Poté se dostal do šance Pezzotti, ale jeho střela šla vedle. Domácí poté kontrolovali hru a ve 44. minutě poslal Bartolomeu z trestného kopu svou navštívenku do šibenice a domácí šli do kabin s dvougólovým náskokem.
V 50. minutě po sérii chyb v holické obraně přihrál Holík Malchárkovi a ten nadvakrát překonal Muchu a zvýšil zlínský náskok na tři branky.
Poté si již domácí v klidu hlídali náskok pouze Pezzottiho hlavička je trochu vyvedla z klidu.

FC Fastav Zlín B - 1.HFK Olomouc 3 : 0 ( 2 : 0)
Branky: 21.Holík, 44. Bartolomeu, 50.Malchárek
Rozhodčí: Mikeska - Kneisl Z., Kneisl L.
Žl.karty: Masař, Holík - Bernard
Diváků: 105

Zlín: Dostál - Blanař, Jurič, Hlobil, Jeleček - Bartolomeu, Holík, Višněvský (75.Masař), Hradil (64.Nehoda) - Malchárek, Červenka (89.Tkadlec)
Trenér: Jan Somberg
HFK: Mucha - Grézl, Drbal (46.Hornich), Lysoněk, Můčka - Buček, Bernard, Bača, Varaďa (78.Kostorek) - Pezotti, Blažkovský (64.Bořil)
Trenér: Jiří Derco

Karel Skřička

Reklama

Restaurace U ČERVENÉHO VOLKA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Restaurace v centru města, denní menu, na čepu 5 druhů piv, kuřácké a nekuřácké prostory, možnost akcí - promoce, svatby, letní zahrádka, sportovní přenosy. WIFI