Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 12.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma generálku s Uničovem zvládla

Sport

26.2.2015

Autor: rhe

Fotbalisté SK Sigma Olomouc odehráli poslední přípravný duel před úterním startem FN Ligy. Na hřiště č. 2 Androva stadionu si pozvali třetiligový SK Uničov a po poločase 2:0 nakonec zvítězili 5:1. Dvě branky dal Tomáš Chorý.

Trenér Kalvoda vyzkoušel ostrou sestavu, která byl snad až na dvě místa měla být podobná té, co vyběhne v úterý proti Varnsdorfu. Proti Uničovu Sigma chvíli hledala díry v defenzívě.
Defenzívu soupeře z MSFL Olomouc prolomila ve 22. minutě, kdy si centr Davida Housky z rohového kopu našel Tomáš Chorý a hlavou nechytatelně otevřel skóre duelu. Druhou branku přidal navrátilec ze Slavie Jakub Petr. Branku mu připravil důsledností Jan Navrátil, který doběhl ztracený míč a poslal ho na branku, kde jej Ordoš přenechal Chorému, ten jej posunul na Petra a ten z malého vápna zvýšil na 2:0.
Do druhé půle ale Sigma nenastoupila koncentrovaně. Uničov snížil téměř z rozehrání, když se míč po uličce dostal za ofsajdovou past Sigmy a odchovanec olomouckého klubu Tomáš Nuc snížil na 1:2. O pár minut později mohli hosté srovnat, naštěstí pro domácí útočník Krč akci zazdil.
V 59. minutě pak druhou brankou zvýšil na 3:1 Tomáš Chorý a o chvíli později Jan Navrátil už na rozdíl tří branek. Účet duelu podtrhl střídající Vašíček. Sigma v závěru zahodila ještě několik obrovských šancí a nastřelila třikrát tyčku.
"S generálkou jsem spokojen, odehráli jsme to v sestavě, která se bude blížit té proti Varnsdorfu. Váhám ještě na dvou postech. Samozřejmě, že Varnsdorf bude o hodně těžším soupeřem, ale musíme zápas zvládnout. S Uničovem mě mrzí nástup do druhé půle, abych se přiznal, branku jsem ani neviděl, jak rychle padla. To se nám stávalo i v Tipsport lize, nastoupíme tam jako stádo oveček," zlobil se trenér Sigmy Leoš Kalvoda.

SK Sigma Olomouc – Uničov 5:1 (2:0)
Branky: 22. a 59. Chorý, 24. Petr, 66. Navrátil, 83. Vašíček – 46. Nuc. Rozhodčí: Machálek. Diváci: 150.
SK Sigma: Reichl – Kušnír (77. Hála), Rajnoch, Šindelář (74. Bystroň), Vepřek (77. Javůrek) – Petr, Cana (77. Plšek), Ordoš, Houska, Navrátil (77. Schulmeister) – Chorý (74. Vašíček). Trenér Leoš Kalvoda.

Reklama

VINOTÉKA SENECA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Vinotéky

Prodej charakteristických vín z prestižních vinařství ( např. Ing. Mádl František - je Vinařství roku 2011 - Velké Bílovice, Vinařství Volařík - Vinař roku 2011 - ZD Sedlec a mnoho dalš...