Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma porazila v Rakousku Lazio Řím

Sport

26.7.2015

Autor: rhe

Po sobotní senzační remíze vykopané v nastaveném čase v Teplicích se povedl Sigmě Olomouc další majstrštyk. V rakouském Laa an der Thaya porazili hráči širšího kádru Hanáků tým italské Seria A, který hrál kromě nemocného Kloseho v plné sestavě 3:2.

Hanáci podle očekávání nastoupili bez hráčů, kteří se účastnili sobotního ligového duelu v Teplicích, ale i širší kádr si se soupeřem z italské série A, za který dříve hrávali i Pavel Nedvěd, Karel Poborský nebo Libor Kozák dokázali překvapivě porazit.
Sigmě chvíli trvalo, než se srovnala s kvalitním soupeřem. A když ve 23. minutě P. Ševčík v tutové pozici těsně minul, byl ostych pryč a tým Augustina Chromého začal hrát svůj fotbal. Ve 26. minutě střílel z přímého kopu Rolinc nad, pak gólovou střelu Hladíka vyrazil brankář. Šest minut před přestávkou šlo Lazio po brejku do vedení, trefil se srbský legionář Djordjevič.
Krátce po přestávce Sigma srovnala. Dobře kopnutý roh Šimona Falty si jeden ze zadáků srazil do vlastní brány. A v 51. minutě Hanáci vedli, když se po sražené střele Falty dostal k míči Jan Hladík s tvrdou ranou trefil dobře. Pak předvedl krásné sólo Petr Ševčík, chybělo jen zakončení. "Ševa" se ovšem dočkal v 76. minutě, kdy oklamal obránce i s brankářem a trefil se pěkně k pravé tyčce. Náskok dvou branek Sigma sice nakonec neudržela, v poslední minutě inkasovala po trefě Keity, ale na výhře Olomouc už to nemohlo změnit nic.
"Mohli jsme dát více branek, ale soupeř také. Hráče bych chtěl pochválit za týmový dobře organizovaný výkon, kdy se skutečně vzájemně zajišťovali, hráli v defenzivě na sto dvacet procent a to je vždycky důležité. Stále zdůrazňuju, že do ofenzivy talentované hráče máme, ale musíme pracovat na tom, aby pracovali i do defenzivy. To se dnes podařilo, zvládli jsme to. Lazio se neporáží každý den, takže kluci, já i celý realizační tým jsme šťastní, že jsme to utkání takhle krásně zvládli,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý pro sigmafotbal.cz.

Lazio Řím – SK Sigma Olomouc B 2:3 (1:0)
Branky: 39. Djordjevic, 90. Keita – 47. vlastní, 51. Hladík, 76. P. Ševčík.
Lazio: Marchetti (46. Berisha) - Hoedt, Gentiletti (79. Prce), Mauricio (79. Konko) - Patric (55. Basta), Parolo, Cataldi (76. Onazi), Lulic (76. Seck) - Felipe Anderson (28. Candreva), Djordjevic (55. Perea), Keita. Trenér: Pioli.
SK Sigma: Blaha – Texl, O. Ševčík (30. Štěrba), Radakovič (60. O. Ševčík), Jemelka – Hladík (85. Hýbl), Habusta (46. Qose), P. Ševčík, Kalvach, Falta (78. Schmidt) – Rolinc (65. Yunis).Trenér: Augustin Chromý.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941