Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma prohrála na Slovensku s Dunajskou Stredou

Sport

1.7.2015

Autor: rhe

Fotbalisté Sigmy Olomouc hráli v úterý třetí přípravné utkání. Podruhé v přípravě se utkali s celkem slovenské Corgoň ligy. Ve Staškově nedaleko Čadce změřili síly s Dunajskou Stredou. V utkání nakonec prohráli 1:2. Branku Hanáků vsítil Jakub Plšek, stínem bylo zranění Davida Bystroně.

Sigma začala utkání dobře a šla do vedení už ve 3. minutě. Po rohu Jakuba Petra se prosadil hlavou Jakub Plšek. Srovnáno bylo o šest minut později, když soupeř sehrál dobře brejk. Hanáci byli v prvním poločase aktivnější, měli více útočných akcí, šancí i rohových kopů. Tři minuty před přestávkou mohl skórovat Jan Navrátil, jeho tvrdou střelu po přihrávce Plška brankář konečky rukavic vyrazil na roh.
V úvodu druhého poločasu byli v dobrých palebných pozicích Varadi a Plšek, ale oběma chyběl kousek k zakončení. Po hodině hry udělal brankář soupeře chybu, Cana hlavou zamířil do prázdné, ale gólman se stačil vrátit včas. V 65. minutě chyběly centimetry ke skórování Zahradníčkovi. Dunajská se ovšem také snažila zlobit, dvě střely z úhlu brankář Bárta kryl. V 70. minutě vyšel brejk Sigmě, jenže Cana nestačil vystřelit včas a nic z toho nebylo. O sedm minut později střílel zpoza vápna o kousek nad Plšek. A vzápětí se podařilo po střele zdálky skórovat slovenskému týmu. V závěru mohla Sigma srovnat, Hála v 85. minutě z tutové pozice přestřelil.
"Bylo to dobré utkání, určitě pro nás prospěšné. Jak jsem některé mladé hráče po sobotním utkání s Gliwicemi chválil, tak dnes to ale bylo ve druhém poločase přesně naopak. Takhle se o místo v týmu nebojuje,“ řekl trenér SK Sigma Leoš Kalvoda.
Další dvě utkání čekají Sigmu v pátek v Rakousku, kdy hraje ve Vídni s ruským Gazovik Orenbug a v Lindabrunnu s Mattersburgem.

Dunajská Streda – SK Sigma Olomouc 2:1 (1:1)
Branky: 9. Szarka, 80. Jurčo – 3. Plšek. Rozhodčí: Horváth. Diváci: 450.
SK Sigma Olomouc: Buchta (46. Bárta) – Hála (30. Vepřek), Rajnoch, Šindelář (30. Bystroň, 34. Šindelář), Štěpán (56. Hála) – Moulis (46. Zahradníček), Plšek, Cana, Petr (46. P. Ševčík), Navrátil (46. Falta) – Vašíček (46. Varadi). Trenér:Leoš Kalvoda. Asistent Darko Šuškavčevič.

Reklama

Dětská ordinace MUDr. Jiří Reitinger

Katalog firem » Zdravotnictví » Praktičtí lékaři pro děti a dorost

Nabízíme komplexní péči o děti a dorost v rámci oboru pediatrie, alergologie a imunologie. Ordinační doba: Pondělí 8:00 - 10:00 dětská ambulance 10:00 - 11:30 poradna pro zdravé dět...