Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma vyhrála v Turecku i třetí zápas. Mahmutovič se trefil dvakrát

Sport

5.2.2016 aktualizováno 5.2.2016 19:03

Autor: rhe

Třetí a poslední zápas na herním soustřední v Turecku sehráli fotbalisté SK Sigma Olomouc. Za sebou už Hanáci mají duely proti polskému Pogonu Štětín (3:1) a makedonskému FK Rabotnički (1:0), dnes měli za soupeře rakouský FC Liefering, což je záloha Salcburku, která hraje druhou nejvyšší soutěž. I tento duel Sigma zvládla a vyhrála 3:0. Dvě branky dal Aidin Mahmutovič, třetí přidal Michal Vepřek.

Aidin Mahmutovič se trefil proti záloze Salzburgu dvakrát. Týden před startem Synot ligy je bosenský kanonýr v dobré formě. Aidin Mahmutovič se trefil proti záloze Salzburgu dvakrát. Týden před startem Synot ligy je bosenský kanonýr v dobré formě. Foto: www.pogonsczeczin.pl

Základní sestava proti Lieferingu dala jisté indicie pro možný start Sigmy v zápase s Bohemkou. Hlavními otazníky byla stoperská dvojice a složení útoku. V obraně nastoupil mladý Jan Štěrba a lotyšská posila Renars Rode. Proti klokanům nebude kvůli kartám moci nastoupit Uroš Radakovič, tak to nyní vypadá na variantu z duelu s Lieferingem, protože Martin Šindelář nastupuje na pozici defenzivního štítu. V útoku to pak vypadá na dvojici Ordoš-Mahmutovič, která hrála většinu času s Lieferingem.
Sigma do utkání s rakouským týmem vstoupila perfektně, byť hru ztěžoval velmi silný vítr. Ve 4. minutě dal první branku zápasu Aidin Mahmutovič. O čtyři minuty později to bylo o dva, když opět skóroval útočník z Bosny a Hercegoviny. Další branku přidali Hanáci ve 34. minutě, to se do střelecké listiny zapsal přímo z rohového kopu Michal Vepřek. Ve druhém poločase už se stav nezměnil, takže Sigma završila herní turecké soustředění vítězně.
"Podmínky nebyly jednoduché ani pro jeden tým. Ale byly takové. Za celý týden jsme tady takové neměli, bylo příjemně, vyšlo to tak špatně na tu generálku. Bylo to velmi náročné, hodně to ovlivnilo průběh hry,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek pro SIGMAFOTBAL.CZ
"Vzhledem k povětrnostním podmínkám bylo ve hře obou týmů více nepřesností, než by bylo za dobrého počasí. Dokumentuje to i fakt, že ty tři branky padly v prvním poločase, kdy jsme hráli po větru my. Ve druhém to bylo bez branek,“ dodal Jílek.
Hanáci se v sobotu vrací z Turecka domu. Už za týden v sobotu hostí SK Sigma Olomouc v prvním jarním duelu Bohemians 1905.

SK Sigma Olomouc - FC Liefering 3:0 (3:0)

Branky: 4. a 8. Mahmutovič, 34. Vepřek.
SK Sigma Olomouc: Buchta – Hála (64. Radaković), Štěrba, Rode, Vepřek (46. Falta) – Navrátil (64. Moulis), Houska, Šindelář, Ordoš (70. Plšek), Petr – Mahmutovič (70. Malec). Trenér: Václav Jílek.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941