Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 3.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Slavnost vína je za dveřmi. Chystá se bohatý kulturní program, skvělá zábava i ochutnávky kvalitních vín

Zprávy z regionu

20.10.2016

Autor: zd

V pátek 11. listopadu se uskuteční druhý ročník společenské akce s názvem Slavnost vína, která slavila minulý rok u široké veřejnosti velký úspěch. Letošním tahákem je skvělá zábava v podobě kvalitních interpretů v čele se slovenskou populární vokální skupinou Fragile, jejíž členkou je i herečka Soňa Norisová, a samozřejmě nebudou chybět ta nejlepší vína z vybraných vinic.

Slavnost vína se opět odehraje v hotelu NH Collection Olomouc Congress. Na pódiu se objeví Olga Lounová, zpěvačka a herečka, která začala svoji kariéru v roce 1998 rolí v seriálu Ošklivka Katka, je aktivní řidička nebo navigátorka Rally a má za sebou také bohatou pěveckou tvorbu. Olga rovněž celou akci bude moderovat. Mimo Fragile a Olgu Lounovou se těšte také na skvělou moravskou skupinu Zelená pára nebo DJs Rádia Haná a další doprovodný program.

Návštěvníci budou moci na slavnostní akci ochutnat nepřeberné množství kvalitního vína a také ohodnotit ty nejlepší vzorky, které za večer ochutnají. Koneckonců, jména jako Vinařství Fabikovič, Vajbar nebo Springer nikoho nenechají na pochybách, že se bude jednat opravdu o unikátní vinařský zážitek.

Vstupenky lze pořídit na www.slavnostvina.cz, ale je jich k dispozici již méně než 200 kusů. Ceny startují na 790 korunách. Novinky můžete sledovat také na Facebooku Slavnosti vína.

zd

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip