Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Snědý muž znásilnil u nádraží na mol opilou ženu, policie po něm pátrá

Krimi

28.8.2014

Autor: mrt

Na mol opilou osmatřicetiletou ženu znásilnil někde v okolí olomouckého nádraží muž snědé pleti. Kde přesně k znásilnění došlo a další podrobnosti si však žena vzhledem ke svému stavu nepamatuje. Policie teď po pachateli pátrá, k dispozici má však jen mizerný obrázek z bezpečnostní kamery. Pokud by muže přesto někdo poznal, měl by kontaktovat linku 158.

K incidentu mělo dojít 16. srpna. "K incidentu došlo po předchozím popíjení alkoholických nápojů nejprve na lavičce v prostoru před nádražím a poté asi zhruba od desáté večerní do půlnoci v baru Campanula v blízkosti hlavního nádraží. Místo, kde ke znásilnění došlo, žena vzhledem k její podnapilosti a místní neznalosti nebyla schopna uvést," uvedla k případu mluvčí policie Marie Štrbáková. Podle ní se jednalo se o muže ve věku kolem čtyřiceti let, vysokého asi 160 centimetrů, snědší pleti s krátkými černými vlasy a nápadně upravenými tmavšími vousy do bradky a pásku. "Oblečený byl do světlé mikiny s kapucí, černých plátěných kalhot a obuté měl světlé sportovní boty. Na zádech nesl batoh, asi černé barvy," doplnila Štrbáková.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip