Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 9.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Staráte se dobře o svůj chrup? To se dozvíte už dnes na akci Ve zdravé Olomouci, zdravý zub 

Zprávy z regionu

22.4.2014

Autor: barsi

Pokud se dnes chystáte do města, určitě byste se neměli vyhnout Hornímu náměstí, v jehož okolí se to bude hemžit bílými plášti. Od 9:00 do 18:00 tu pro vás budou k dispozici studenti Lékařské fakulty Univerzity Palackého, kteří vás naučí správnou techniku čištění zubů a vyvrátit zažité mýty a polopravdy. Kolemjdoucí v ulicích budou mladí medici informovat o důležitosti a správném provádění ústní hygieny.

Už dnes 22. dubna vyrazí do ulic studenti Zubního lékařství, kteří budou věnovat svůj čas vašemu zdraví a správné péči o dutinu ústní. Vyzbrojeni budou nejrůznějšími pomůckami od modelů zubů a kartáčků až po detektory zubního plaku. Roztomilé překvapení čeká i na malé děti. Pokud máte nějaké dotazy ohledně vaší zubní hygieny, pak neváhejte a zamiřte do centrálního stanu. "Pokusíme se vám vyvrátit nepravdivé pověry a zkvalitnit vaši péči natolik, abyste nám začali důvěřovat a v budoucnu nás rádi navštěvovali v ordinacích a to ne se strachem, ale s krásným zdravým úsměvem v každém věku," uvedla za studenty Jitka Dostálová. Akce dnes probíhá také v dalších univerzitních městech České republiky - Praze, Brně, Hradci Králové a Plzni.

barsi

Reklama

Restaurace Sokolka

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Výborné pivo Radegast, chutné jídlo a příjemná atmosféra. Zároveň se můžete pobavit u sportovních přenosů na velkoplošných televizorech nebo si zahrát kulečník a šipky. Budete obslou...