Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 0.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Starý podchod na nádraží od pátku zavřou. Pro příchod
 k vlakům bude až do května sloužit nový podchod

Zprávy z regionu

23.10.2014

Autor: mrt

Starý podchod na olomouckém nádraží bude od zítřka zcela zavřený. Rekonstrukční práce se totiž přesouvají na první nástupiště. Pro příchod k vlakům tak bude až do května možno použít výhradně nového podchodu.

Správa železniční dopravní cesty (SŽDC) pokračuje v rekonstrukci olomouckého hlavního nádraží, práce se od 24. října přesunou na první nástupiště. Od tohoto dne bude uzavřen vstup do starého podchodu z hlavní části vestibulu. "Cestujícím bude nadále k dispozici vchod do nového podchodu v pravé části vestibulu u lékárny a také vchod z přednádražního prostoru. Tato omezení potrvají přibližně do května příštího roku," sdělila mluvčí Českých drah Kateřina Šubová. SŽDC podle ní umístila v průběhu rekonstrukce do nového podchodu odjezdové tabule.

"V podchodu se pohybují také informátoři Českých drah v reflexních vestách, poskytují cestujícím potřebné informace a navigují je na správná nástupiště. S ohledem na náročnost rekonstrukce kolejiště a nástupišť na hlavním olomouckém nádraží prosíme všechny cestující, aby byli při k sobě vzájemně ohleduplní a počítali s mírně delší docházkovou vzdáleností, " vyzvala Šubová. Omezení potrvají zhruba do května 2015.

mrt

Reklama

AaronLaser - kožní ordinace a dermatologické centrumMUDr. Dagmar Kubicová, MUDr. Iva Karlová, MUDr. Jan Šternberský, MUDr. Kateřina Libigerová

Katalog firem » Zdravotnictví » Laser centra

Komplexní vyšetření a léčba kožních chorob, znamének, estetická dermatologie. Odstranění znamének, bradavic,kožních výrustků chirurgicky i laserem, léčba akne, rosacei, ekzémů, lupén...