Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 11.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kupte si punč a pomozte dětem s rozštěpem prožít léčbu s úsměvem

Zprávy z regionu

13.12.2014

Autor: barsi

Přijďte se zahřát punčem pro dobrou věc. V úterý 16. prosince bude na Horním náměstí společnost Grundfos prodávat punč a jiné drobnosti ve prospěch Občanského sdružení Šťastný úsměv, který se věnuje podpoře dětí s rozštěpem obličeje.

Stánek Dobrého místa pro život najdete vedle trdelníků naproti kolotoči. Výtěžek punče, který si zde můžete zakoupit od desíti do desíti, poputuje na dva aktuální projekty občanského sdružení Šťastný úsměv. "Peníze z punče využijeme na nákup nových hraček pro děti, které prodělají operaci rozštěpu. Vybrán byl maňásek lvíčka od firmy NOE s.r.o. s atestem zdravotní nezávadností a certifikátem vhodnosti pro děti do 0 let, který bude upraven do podoby našeho maskota lvíčka Lippyho, který se narodil s rozštěpem,“ uvedla předsedkyně sdružení Anežka Rouš Dvořáková. Část peněz by měla být také využita na dotisk žádaného průvodce léčbou, který je určen rodičům, pacientům i odborné veřejnosti s názvem Pro tvůj šťastný úsměv.
Více informací o občanském sdružení Šťastný úsměv a jeho činnosti naleznete zde.

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip