Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 15.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Šternberský festival Filmánie nabídne sedm lahůdek světové kinematografie

Kultura

28.3.2012

Autor: roc

Víte, co spojuje snímky jako Casablanca, Absolvent, Stvoření světa nebo Vše o mé matce? Ač je každý úplně jiný, všechny získaly nějakou významnou filmovou cenu. A právě sedm vybraných oceněných snímků nejrůznějších žánrů představí festival Filmánie, který se uskuteční tuto sobotu od 10 hodin v Expozici času ve Šternberku.

Diváci se mohou těšit na tyto kinematografické lahůdky: Koralína a svět za tajnými dveřmi (animovaná fantasy; 10:00 hodin), Stvoření světa (kultovní francouzsko-český snímek; 12:00), Život v jednom dni (dokument vytvořený z minipříběhů; 14:00), Casablanca (romantické drama z roku 1942; 16:00), Absolvent (komediální drama s Dustinem Hoffmanem; 18:30), Vše o mé matce (dojemné drama z kontroverzního prostředí prostitutek, homosexuálů a transvestitů; 20:30) a Co se vlastně stalo s Baby Jane? (psychothriller o ženě, jež terorizuje svoji ochrnutou sestru; 22:30).
Na děti i dospělé čekají kromě promítání, jež potrvá až do půlnoci, také soutěže, animační programy a drobné občerstvení. "Nenechte si ujít jedinečnou podívanou a přijďte v sobotu v 10 hodin do Expozice času ve Šternberku. Celodenní vstupné je 90 korun, lístek na jednotlivé filmy stojí 40 korun. Rodinné vstupné pro dva dospělé a dvě děti činí 200 korun," informuje jedna z organizátorek akce Alena Vyslyšelová.

roc

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip