Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Stolní tenista Šuba si z Tovačova odvezl do Hranic putovní pohár. Už potřetí

Sport

15.4.2009

Autor: Jaroslav Pazdera

Tradičně ve sportovní hale v Tovačově se uskutečnil šestý ročník memoriálu Bořivoje Otáhala, jenž je vzpomínkou na nejúspěšnějšího jednotlivce v historii místního oddílu stolního tenisu. V kvalitní konkurenci se z prvenství radoval už potřetí v historii turnaje Bedřich Šuba z hranické Sigmy.

Turnaje se zúčastnilo devětačtyřicet hráčů z celého Olomouckého kraje, kteří změřili své síly v sedmi skupinách o co nejlepší pozici do vyřazovacích bojů. Pavouk play-off se odvíjel podle předpokladů, ale semifinálové brány se mohly otevřít jen pro čtveřici nejlepších. Bojů o prvenství se tak nemohli zúčastnit přerovští Svatopluk Maděrka (5. místo) s Otmarem Mergenthalem (6. místo), Martin Lošťák z Čechovic (7. místo) či loňský vítěz Jaroslav Ptáček ze Slavoje Bruntál, jenž uzavřel osmičku nejlepších. Třetí místo si výhrou nad Pavlem Koutným (Sokol Buk) vybojoval šternberský Igor Coufal. Zlatou tečkou večera bylo finálové střetnutí mezi Bedřichem Šubou a Lukášem Venclů. Tím šťastnějším se nakonec stal prvně jmenovaný, který svého oddílového kolegu k úspěchu pustit nehodlal. Šuba se z vítězství radoval už potřetí a je aktuálně nejúspěšnějším hráčem v historii tovačovského turnaje. Stejného úspěchu dosáhl už v letech 2006 a 2007. Loni mu putovní pohár přebral po velké bitvě Ptáček.

Jaroslav Pazdera

Reklama

Dětská ordinace MUDr. Jiří Reitinger

Katalog firem » Zdravotnictví » Praktičtí lékaři pro děti a dorost

Nabízíme komplexní péči o děti a dorost v rámci oboru pediatrie, alergologie a imunologie. Ordinační doba: Pondělí 8:00 - 10:00 dětská ambulance 10:00 - 11:30 poradna pro zdravé dět...