Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 3.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Stolní tenisté se v Tovačově již posedmé utkají o putovní pohár

Sport

18.3.2010

Autor: Jaroslav Pazdera

V tovačovské sportovní hale se tuto sobotu uskuteční tradiční turnaj ve stolním tenisu, který je svým názvem Memoriál Ing. Bořivoje Otáhala nostalgickou vzpomínkou na dlouholetého a historicky nejúspěšnějšího hráče místního oddílu.

Sedmého ročníku Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala, který bude bitvou jednotlivců, se mohou zúčastnit hráči 1., 2., 3. a 4. třídy regionálního přeboru, divize a pozvaní. Oceněni budou čtyři nejúspěšnější hráči. Přihlášení je možné ještě před zahájením turnaje do 8 hodin, kdy bude uzavřen zápis startujících. Startovné činí 100 korun. Další informace mohou zájemci získat na oficiálních webových stránkách tovačovského oddílu, či u Pavla Polčáka na telefonním čísle 739 587 604.
Loňský ročník turnaje vyhrál hranický Bedřich Šuba, který si ve finále poradil s oddílovým kolegou Lukášem Venclů. Třetí místo si vybojoval šternberský Igor Coufal v souboji s Pavlem Koutným z Buku.

Jaroslav Pazdera

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip