Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 16.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Letecký víkend začíná. Kromě letadel se můžete těšit na pivní slavnosti i Handicap rally

Tipy a názory

4.9.2015

Autor: Barbora Sísová

Je tady pátek a vy máte před sebou poslední pracovní den. Ideální čas začít přemýšlet o tom, co podniknete o víkendu. A není lepší nápad než začít oslavovat přicházející dny volna už v pátek večer. Dnes můžete vyrazit do Hanušovic na pivovarské slavnosti, kde pivo poteče proudem a na podiu se budou střídat nejrůznější kapely. Živo bude také v Kině Hoblina, kde to rozjede náš redaktor Jan Procházka se svou kapelou Chernobyl generation. Pokud hledáte spíše akci rodinného charakteru, pak doporučujeme nedělní Handicap rally nebo sobotní Letecký den, u obou akcí se pobaví nejen děti, ale také jejich rodiče.

Tipy na víkend z našeho Přehledu akcí

pátek, sobota / od 15:00 / Pivovarské slavnosti Holba / Pivovar Holba, Hanušovice
neděle / 10:00-16:00 / Jeden dětský den nestačí a Handicap rally / Korunní pevnůstka
pátek / 19:00 / Koncert skupiny Chernobyl generation / Kino Hoblina
pátek / 18:00 / Netopýří noc / Dům přírody, Sluňákov
sobota / 8:00-13:00 / Hanácký farmářský trh / Horní náměstí
sobota / od 10:00 / Letecký den / Letiště Neředín
sobota, neděle / 9:00-21:00 / Morava Open / Fort č. XIII Nová ulice
neděle / od 16:00 / Šlechtická pečeť / Hrad Šternberk

 

Léto už sice skončilo, ale to pivovaru Holba nebrání v tom, aby pivo teklo proudem. V pátek v 15:00 v areálu pivovaru vypuknou Pivovarské slavnosti. Na čepu bude až desítka druhů piv značky Holba a vystoupí tu hned několik kapel, v čele s Daliborem Jandou. Od 15:00 do 20:00 můžete navíc podniknout exkurzi pivovaru. V sobotu se brány otevřou ve 12:00 a návštěvníkům budou k dispozici hned tři stage, na kterých vystoupí například Petra Janů, Argema, Horkýže Slíže nebo Reflexy.

Tento víkend je navíc ideální na akce, kde můžete vzít své děti a užít si společné chvilky. V neděli můžete vyrazit na sportovně společenskou akci s názvem Handicap rally, která se uskuteční na Korunní pevnůstce. Členové rodiny přiberou do týmu buď nevidomého, neslyšícího nebo invalidního kamaráda a budou společně plnit nejrůznější úkoly. Akce začíná v 10 hodin a bude zakončena losováním výherních rodin ve 14:00. Další oblíbená rodinná akce – Letecký den proběhne v sobotu na letišti Neředín. Pro přátele létání a veřejnost organizátoři připravili zajímavý letecký i pozemní program a také atrakce pro děti s občerstvením, akce začíná v 10:00, vstup je zdarma. A pokud vás nebo vaše děti letadla zaujmou, pak si můžete v sobotu nebo neděli odskočit na Fort XIII na Novou ulici, kde probíhá výstava modelů letadel, pevností a bojové techniky.

Pokud máte rádi tajemno, určitě vás zaujme Netopýří noc, která se uskuteční v pátek večer v Domě přírody Sluňákov. Čeká vás tu nejen beseda a prezentace handicapovaných netopýrů, ale také ukázka jejich krmení nebo noční vycházka za netopýry,

Autor článkuBarbora Sísovásisova@nejlepsi-adresa.cz

Barbora Sísová
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941