Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 3.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Tovačovský turnaj stolních tenistů vyhráli Šoc s Krudencem, v jednotlivcích Coufal

Sport

9.12.2008

Autor: Jaroslav Pazdera

Ve znamení dvou vzpomínkových turnajů ve stolním tenisu se nesl sobotní den v tovačovské sportovní hale. Akce se konala na počest dlouholetých hráčů pořádajícího oddílu TJ Sokol Tovačov.

Jedenáctý ročník Memoriálu Tomáše Hanečky byl odstartován jako první. Týmové či smíšené dvojice musely zvládnout nelehkou cestu od základních skupin do vyřazovací části. Nástrahami nejlépe prošlo duo Milan Šoc a Martin Krudenc. Hráči klubu SK Přerov ve finále zdolali Pavla Koutného (Sokol Buk) se Zdeňkem Palčíkem (Sokol Tovačov). Stupně vítězů doplnili Jindřich Bluma starší s Jindřichem Blumou mladším ze Sokola Lipník.
Memoriál Františka Přecechtěla navázal na první turnaj dne. Hrací systém na dvě porážky znamenal pro někoho druhou šanci, pro jiné zase konec všem nadějím. Vyřazovací část přinesla nervy drásající podívanou s krásnými výměnami. Mezi nejlepší se dostali převážně všichni hlavní favorité spolu s Filipem Králem hájícím oddíl Chropyně. Mladý talentovaný hráč svou premiérovou účast okořenil cestou do finále, kde sehrál s Igorem Coufalem nesmírně vyrovnaný zápas. Z vydřené výhry se nakonec radoval hráč Šternberka Coufal. Bronzový stupeň obsadil Bedřich Šuba z Hranic, který rovněž v krásném zápase těsně porazil Jaroslava Pazderu staršího ze Sokola Buk.
Kompletní turnajové výsledky naleznete zde.

Jaroslav Pazdera

Reklama

FK Slavonín

Katalog firem » Sport » Fotbal

TJ Sokol Slavonín je olomoucký fotbalový klub hrající I. B třídu olomouckého kraje. V současné době Slavonín disponuje také "B" týmem, který hraje IV. tř. olomouckého okresu, a také še...